Фанати «Шахтаря» не образилися на речівку про Януковича

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Динамівська речівка на матчі «Карпати» - «Динамо» 7 серпня в самому Донбасі яскравої й бурхливої ​​реакції не викликала. Навіть у серед тих, кому, начебто, послання адресувалося. Фанати донецького «Шахтаря» - від звичайних любителів футболу до «хулзів», явно пропустили це повз вуха, як щось таке, що їх жодним чином не стосується.

«Звичайний уболівальник на це не відреагував ніяк. Тим більше що саме група підтримки київського „Динамо“ завжди вирізнялася особливим хамством, до цього всі якось звикли й уваги не звертають. Перепадало не лише донецьким - в Одесі вони обзивали гравців та вболівальників місцевого «Чорноморця» жидами. Ми на футбольних полях доводитимемо, що сильніші. Наскільки я знаю, наразі цією справою активно займаються правоохоронні органи, ось хай і вживають заходів», - розповів начальник відділу роботи з уболівальниками ФК «Шахтар» Андрій Гладченко.

Донецькі «ультраси» й «хулігани», взагалі не пов’язують перформенс столичних фанатів бодай якось із футболом. Відповідно, тому й не побачили в ньому нічого образливого.

«Ми - аполітичні. Кияни це знають, і, якби прагнули зачепити саме нас, кричали б щось на кшталт «Кроти повинні жити в землі» або «У шахту! У шахту!». Ні, звісно, майже всі учасники руху переважно «праві». Тобто можна було б підтримати чи посперечатися, якщо йшлося про акцію, пов’язану з іменем Бандери. Але тут - при чому тут ми? Ми поза політикою. Як громадяни ми вважаємо, що негарно ображати президента, але щоб нас це дуже обурило…», - заявили фанати, котрі, однак, при цьому просили не називати ні їхніх імен, ні прізвищ.

Детальніше читайте в свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» в статті Євгена Шибалова «Жителі Донбасу: то це нам спасибі?»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі