Ф'юрі заявив про перенесення реваншу з Кличком на більш пізній термін

Поділитися
Ф'юрі заявив про перенесення реваншу з Кличком на більш пізній термін Кличко і Ф'юрі зустрінуться ще раз © Братство Кличко
Поєдинок, ймовірно, буде перенесено з весни на літо.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBА і IBO Тайсон Ф'юрі заявив, що його реванш з Володимиром Кличком відкладається на більш пізній термін.

Орієнтовною датою проведення поєдинку в ЗМІ називали 7 травня, також про те, що бій відбудеться в квітні або травні заявляв Пітер Ф'юрі, дядько і тренер чемпіона. Однак тепер Ф'юрі сказав, що бій, швидше за все, буде перенесений на літній період.

"Я нічого не чув і нічого не знаю. У мене немає ні якихось дат, нічого... Швидше за все, поєдинок пройде влітку, тому що я ще навіть не приступав до тренувань. Думаю, найближчим часом бій не відбудеться", - сказав Ф'юрі в інтерв'ю Worldboxingnews.

При цьому британець підкреслив, що незважаючи на його бажання битися з іншими чемпіонами в суперважкій вазі Деонтеєм Вайлдером і Чарльзом Мартіном пріоритетним для нього залишається реванш з Кличком.

Нагадаємо, раніше Ф'юрі заявив, що готовий битися з Кличком у будь-якій точці світу, але найбільше хотів би провести бій на стадіоні "Олд Траффорд".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі