Ф'юрі відмовився від своїх чемпіонських титулів

Поділитися
Ф'юрі відмовився від своїх чемпіонських титулів Ф'юрі більше не є чинним чемпіоном світу © skysports.com
Британський боксер залишив пояса вільними і заявив, що на нього чекає "інше випробування".

Тайсон Ф'юрі добровільно відмовився від поясів чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO. Британський боксер зробив офіційну заяву.

"Я відчуваю, що єдино правильне і справедливе рішення для боксу - залишити мої пояси вакантними і дозволити іншим претендентам поборотися за титули, які я з гордістю завоював і носив у якості непереможеного чемпіона світу після того, як виграв у довгограючого чемпіона Володимира Кличка.

Я добув пояса на рингу, і вірю, що вони повинні бути втрачені теж на рингу. Але зараз я не маю можливості захищати титули, тому прийняв важке і емоційне рішення офіційно звільнити мої дорогоцінні пояси і побажати наступним претендентам на них всього найкращого. А в моєму житті на мене зараз чекає інше випробування, і я з ним впораюся, як у свій час впорався з Кличком", - сказав Ф'юрі.

Нагадаємо, раніше команда Тайсона Ф'юрі оголосила про те, що реванш з українцем Володимиром Кличком, який повинен був відбутися 29 жовтня, скасовано через психологічні проблеми британського боксера. Таким чином, Ф'юрі вдруге скасував проведення бою. Пізніше Ф'юрі повідомив про рішення завершити кар'єру, але потім відмовився від своїх слів.

У той же час Ф'юрі може бути позбавлений боксерської ліцензії. У даний момент проти британця розслідується справа, пов'язана з допінгом. Крім того, в його допінг-пробі був виявлений кокаїн.

Тайсон Ф'юрі володів чемпіонськими поясами WBA, WBO і IBO з листопада 2015 року, коли одноголосним рішенням суддів виграв у Володимира Кличка. Британець раніше також володів поясом IBF, але в грудні минулого року організація відібрала у нього титул за відмову битися з В'ячеславом Глазковим.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі