Ф'юрі "викинув" в унітаз пояс IBF і може відмовитися від всіх чемпіонських поясів

Поділитися
Ф'юрі "викинув" в унітаз пояс IBF і може відмовитися від всіх чемпіонських поясів Ф'юрі вже залишився без одного поясу © boxingnewsonline.net
Тренер британського боксера назвав те, що відбувається в профі-боксі "грошовим рекетом".

Пітер Ф'юрі, тренер Тайсона Ф'юрі, порадить йому відмовитися від чемпіонських поясів, відібраних у Володимира Кличка (за версіями WBA, WBO і IBO). Такий хід команда боксера може зробити у відповідь на рішення IBF позбавити британця титулу через відмову битися з В'ячеславом Глазковим.

"Збираюся поговорити з Міком Хеннессі (промоутер Ф'юрі, - прим. ZN.UA) і Тайсоном, щоб відмовитися від усіх поясів. Це грошовий рекет. Ми знаємо, хто справжній чемпіон. Він побив найкращого!", - написав у своєму "Твіттері" Пітер Ф'юрі.

Нагадаємо, замість того, щоб зустрітися з Глазковим, Ф'юрі запланував провести реванш з Володимиром Кличком. Після чого IBF відібрала свій пояс у британського боксера - за нього Глазков буде битися з американцем Чарльзом Мартіном.

Поки ж Ф'юрі продемонстрував своє ставлення до поясу IBF. У "Твіттері" команди Ф'юрі було викладено фото пояса в унітазі. Справжне це фото чи фотоколлаж - не повідомляється.

Додамо, що Ф'юрі визнаний кращим боксером місяця за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA). Кличко після поразки опустився в рейтингу на третє місце. Другу позицію займає Лукас Браун з Австралії, першу - кубинець Луїс Ортіс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі