Ф'юрі готовий битися з Кличком у будь-якій точці світу

Поділитися
Ф'юрі готовий битися з Кличком у будь-якій точці світу Ф'юрі хоче розібратися з Кличком і зустрітися з Вайлдером © Sky Sports
Британський чемпіон впевнений, що українець не зможе взяти реванш.

Тайсон Ф'юрі заявив про готовність проводити реванш з Кличком у будь-якій точці світу. Британець, який у листопаді минулого року відібрав у українця всі чемпіонські пояси, впевнений, що знову відсвяткує успіх.

"Я б хотів битися на "Олд Траффорд", але за великим рахунком мені все одно. Я готовий битися з Кличком у будь-якій точці світу. Якщо він не зміг побити мене на своїй території за підтримки своїх уболівальників, то вже не поб'є ніде", - заявив Ф'юрі в інтерв'ю SkySports.

Також британець підкреслив, що після бою з Кличком має намір битися з Вайлдером: "Це бій, якого я дуже хочу. Хочу розібратися з Володимиром і потім зустрітися з Деонтеєм. Хочу битися тільки з кращими".

У той же час брат Тайсона Хьюї Ф'юрі впевнений, що у реванші Кличко опиниться в нокауті: "У наступному бою ви побачите зовсім іншого Тайсона, тому що він здатний на набагато більше. Я очікую, що матч-реванш буде для нього легше, ніж перший бій. Думаю, у матчі-реванші він його нокаутує".

Читайте також: Тайсон не сумнівається, що Кличко поб'є Ф'юрі в реванші

Нагадаємо, реванш Кличко і Ф'юрі відбудеться в квітні-травні 2016 року. Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що бій пройде 7 травня в Німеччині, але вона поки що не підтвердилася.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі