Євтушенко пішов з «Ворскли» після чотирьох поразок

Поділитися
© football.ua
Під керівництвом Вадима Євтушенка команда провела п'ять офіційних поєдинків: перемогла лише в одному матчі і програла в чотирьох.

Президент футбольного клубу «Ворскла» (Полтава) Олег Бабаєв і головний тренер команди Вадим Євтушенко (в минулому відомий футболіст «Динамо») після тривалої розмови за обопільної згоди розірвали трудовий договір. Про це повідомив офіційний сайт клубу.

«Я вдячний тренерському штабу Вадима Анатолійовича за ту працю і знання, які вони вклали у підготовку команди, - заявив президент «біло-зелених». - Взаємних образ і звинувачень немає, ми потиснули один одному руки, це життя. Команда повинна зростати, розвиватися. Ми для цього зробимо все, що в наших силах».

Євтушенко заступив на пост головного тренера «Ворскли» 7 червня. Під його керівництвом команда провела п'ять офіційних поєдинків, перемігши лише в одному матчі, і чотири рази поступившись суперникам.

До суботньої зустрічі шостого туру з київським «Динамо» команду готуватиме призначений виконуючим обов'язки головного тренера Сергій Свистун. Його помічниками стануть Анатолій Момот та Володимир Белаков, що раніше входили в штаб Миколи Павлова, а також нападник Василь Сачко, який зовсім нещодавно перейшов на тренерську роботу. !zn

Читайте також:

«Шахтар» розгромив «Ворсклу», а «Динамо» - «Волинь» (відео)

Євтушенко очолить ФК «Ворскла»


Букмекери пророкують нічию в матчі збірних України та Чехії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі