Євробаскет-2015 в Україні оплатять за рахунок паралімпійців

Поділитися
Євробаскет-2015 в Україні оплатять за рахунок паралімпійців © uqic.com.au
Кабмін скоротив витрати Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, передбачені в 2012 році за програмою "Підготовка і участь національних збірних команд у Паралімпійських і Дефлімпійських іграх", збільшивши їх за програмою "Фінансова підтримка громадських організацій фізкультурно-спортивного спрямування". 11 мільйонів підуть на сплату компенсаційного внеску в ФІБА-Європа.

Кабінет міністрів виділив 11 мільйонів гривень для сплати компенсаційного внеску в ФІБА-Європа за право проведення Євробаскету-2015 в Україні.
Про це йдеться в постанові Кабміну № 964 від 26 вересня. На вказану суму Кабмін скоротив витрати Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, передбачені в 2012 році за програмою "Підготовка і участь національних збірних команд у Паралімпійських і Дефлімпійських іграх", збільшивши їх за програмою "Фінансова підтримка громадських організацій фізкультурно-спортивного спрямування".
18 грудня 2011 міжнародна федерація баскетбольних асоціацій прийняла рішення, що ЧЄ-2015 з баскетболу пройде в Україні. У березні 2012 Кабмін створив організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні цього чемпіонату.
Відзначимо, українські паралімпійці тріумфально виступили на Паралімпіаді-2012, показавши кращий результат за час незалежності України. Вони завоювали 84 медалі, з яких 32 золоті, 24 срібні та 28 бронзових. У загальному заліку Україна посіла на Паралімпійських іграх у Лондоні четверте місце. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі