Експерти вважають, що проблеми в обороні "Шахтар" компенсує хорошою грою в атаці

Поділитися
Експерти вважають, що проблеми в обороні "Шахтар" компенсує хорошою грою в атаці "Шахтар" переможе БАТЕ за рахунок кращого нападу, вважають експерти
21 жовтня донецькій команді належить битися з суперником, який дуже любить діяти на контратаках. Саме це може перешкодити "Шахтарю" здобути першу перемогу у Лізі Чемпіонів у нинішньому сезоні.

Експерти вважають, що в майбутньому поєдинку Ліги Чемпіонів проти білоруського БАТЕ проблеми в обороні у "Шахтарі" тренерський штаб команди компенсує хорошою грою в атаці.

В рамках 3-го та 4-го турів групового турніру Ліги Чемпіонів донеччани зіграють проти команди, яка дуже любить діяти на контргрі. Саме така тактика суперника може стати фатальною для "гірників", адже колектив Мірчі Луческу пропускає чимало навіть у матчах українського чемпіонату.

Втім, експерти вважають, що "Шахтар" візьме своє за рахунок атакуючих дій.

"У високому потенціалі атаки гірників зараз не варто сумніватися. Але проблеми в захисній лінії "Шахтаря" є, причому від гри до гри залишаються незмінними. Правда, причини, що негативно впливають на надійність оборони "оранжево-чорних", різні...Враховуючи це, Мірча Луческу, напевно, використає у матчі з БАТЕ схему з одним нападником. На вістрі атаки, думаю, зіграє Луїс Адріано, оскільки Гладкий зараз не схожий на самого себе...", - цитує видання "Команда" колишнього наставника київського "Арсеналу" Олександра Бакалова.

Читайте також: Майбутній суперник "Шахтаря" по Лізі Чемпіонів відбирав очки у п'яти топ-команд Європи

Приблизно ту ж думку висловив і колишній тренер київського "Динамо" Анатолій Дем'яненко.

"Втрачати очки у протистоянні з білоруською командою,враховуючи турнірну ситуацію в групі, гірникам не можна. Незважаючи на проблеми донеччан, особливо в обороні, вони все одно сильніше БАТЕ. До того ж, "Шахтар", на мою думку, зараз набирає обертів", - вважає Дем'яненко.

На його погляд, двотижневу перерву у чемпіонаті пішов на користь донецької команди.

"На відміну від інших клубів, з табору "оранжево-чорних" у збірні виїхало не так багато футболістів. Вся атакуюча група,що складається переважно з бразильців, працювала під керівництвом Луческу два тижні, і, схоже, коуч "Шахтаря" зумів привести цих виконавців в порядок", - зауважив Дем'яненко.

Нагадаємо, що напередодні чергового туру Ліги Чемпіонів "Шахтар" розгромив "Волинь" 6:2, причому голи у донеччан забивало відразу п'ятеро виконавців, що говорить про хорошу готовність команди.

Після двох матчів у Лізі Чемпіонів "Шахтар" набрав два очки в групі Н і йде на третьому місці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі