Експерти прогнозують, що "Металіст" вже не буде боротися за медалі Прем'єр-ліги

Поділитися
Експерти прогнозують, що "Металіст" вже не буде боротися за медалі Прем'єр-ліги "Металіст" буде боротися лише за Лігу Європи, вважає експерт © football.ua
"Металіст" після шести турів чемпіонату Прем'єр-ліги перебуває на 8-му місці, програвши всім конкурентам у боротьбі за медалі.

Український футбольний експерт Іван Гецко вважає, що "Металіст" після поразки від "Дніпра" у шостому турі чемпіонату Прем'єр-ліги вже не буде боротися за медалі першості.

Один з кращих українських нападників 1990-х, колишній гравець збірної України відзначив, що в нинішньому стані "Металіст" можуть обіграти практично всі суперники.

"Харків'ян розбирають, як кажуть в народі, по кісточках. Одні гравці йдуть, інші приходять. Але біда в тому, що прийшли не можуть адекватно замінити пішли. Не скажу, що ті футболісти, які нещодавно приїхали у Харків, поганого рівня. Немає. Але на створення боєздатної одиниці потрібен час. А його у Ігоря Рахаєва просто немає", - зазначив Гецко.

Нагадаємо, що в п'ятому турі "Металіст" зазнав розгромної домашньої поразки від "Дніпра" 2:5, скотившись на 8-е місце в турнірній таблиці. Тепер у пасиві харків'ян три невдачі з основними суперниками в боротьбі за медалі - "Шахтарем" (1:2), "Динамо" (1:2) і дніпропетровцями.

Гецко вважає, що бронзові призери-2013/14 будуть боротися максимум за потрапляння в Лігу Європи.

"Цій команді у нинішньому сезоні боротьба за медалі вже не світить. Межею мрій колективу може бути лише місце в зоні єврокубків", - цитує експерта "Спорт-Экспрес в Украине".

Нагадаємо, що 18 вересня харків'яни стартують у груповому турнірі Ліги Європи матчем проти турецького "Трабзонспора". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі