Експерт розповів, у чому Ярмоленко перевершує Коноплянку

Поділитися
Експерт розповів, у чому Ярмоленко перевершує Коноплянку Євген Коноплянка поступається Андрію Ярмоленко © detskiymir.vn.ua
Ще рік тому Євген Коноплянка та Андрій Ярмоленко нарівні вважалися експертами і журналистыми кращими футболістами України. Тепер пальма першості перейшла до динамівця.

Колишній тренер "Динамо", "Дніпра" і збірної України Йожеф Сабо вважає, що півзахисник дніпропетровської команди Євген Коноплянка зупинився в розвитку і тепер не може на рівних конкурувати зі своїм ровесником і партнером по збірній Андрієм Ярмоленко.

За словами експерта, Ярмоленко в 2015 році був однозначно кращим футболістом з українським паспортом, пройшовши всі 12 місяців на однаково високому рівні.

"Ярмоленко сильно, досить стабільно, часом ефектно зіграв як у внутрішній першості, так і на міжнародній арені", - цитує Сабо "Український футбол".

Сабо вказав на причини, за якими Ярмоленко перевершує свого візаві з "Дніпра" і партнера по збірній України.

"Євген, за моїми спостереженнями, регресує вже не перший рік. Можливо, хлопчику задурили голову чутками про інтерес до нього з боку "Ліверпуля", "Інтера"... Плюс до того, що він дійсно переріс рівень УПЛ, йому нецікаво грати тут. Думаю, визначальною стала осінь: Євгену за неї треба ставити "залік" - на відміну від Андрія", - підсумував Сабо.

Додамо, що за результатами 2013-го, згідно з опитуванням "Українського футболу", найкращим футболістом року став саме Коноплянка, котрий трохи випередив Ярмоленко. Рік потому динамівець не залишив шансів дніпрянину.

Напередодні головний тренер "Динамо" Сергій Ребров назвав Ярмоленко лідером команди за всіма показниками. За словами Реброва, Ярмоленко навчився грати на команду, тому і домігся великого визнання.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі