Екс-тренер збірної Білорусі після своєї відставки опинився в лікарні

Поділитися
Екс-тренер збірної Білорусі після своєї відставки опинився в лікарні Георгій Кондратьєв (праворуч) опинився в лікарні після відставки © pressball.by
Георгій Кондратьєв важко пережив невдачу на посаді головного тренера білоруської збірної, яка нещодавно поступилася Україні в рамках відбору на Євро-2016.

Екс-тренер збірної Білорусі Георгій Кондратьєв після своєї відставки опинився в лікарні.

Про це повідомили джерела з посиланням на місцеві ЗМІ. Пізніше інформацію про госпіталізацію 54-річного фахівця підтвердили і в тренерському штабі збірної.

"Так, Георгій Петрович перебував у лікарні. Більше ні на які питання відповідати не буду. Не хочу влазити в це...", - зазначив колишній помічник Кондратьєва Андрій Зыгмантович, який поки залишається на своїй посаді.

Нагадаємо, Кондратьєв подав у відставку після того, як у трьох матчах відбіркового турніру в групі С набрав лише одне очко зі своєю командою. У тому числі Білорусь програла і збірної України - 0:2 в Борисові.

ЗМІ не уточнюють, з яким діагнозом перебував у лікарні Кондратьєв, проте вже щосили обговорюють, хто прийде йому на зміну. Повідомляється, що реальним кандидатом на пост головного тренера Білорусі є екс-наставник київського "Арсеналу" Леонід Кучук.

Додамо, що Білорусь посідає передостаннє місце в групі, маючи в своєму активі лише стільки ж очок, скільки і Люксембург. Єдина відмінність від евроаутсайдера - менша кількість пропущених м'ячів.

Раніше повідомлялося, що в Білорусі назвали перемогу збірної України в очному протистоянні несправедливою. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі