Екс-тренер "Донбасу" та збірної України отримав матч-штраф вже на 13-й секунді гри

Поділитися
Екс-тренер "Донбасу" та збірної України отримав матч-штраф вже на 13-й секунді гри Андрій Назаров знову порушив дисципліну © Anton Golubev/Reuters
Андрій Назаров знову змусив говорити про себе як про злісного порушника дисципліни. Причому робить це він прямо на тренерському містку.

Андрій Назаров, який очолював у минулому сезоні донецький "Донбас" і збірної України примудрився отримати видалення на 13-й секунді матчу Континентальної хокейної ліги між його "Барисом" і казанським "Ак Барсом".

Назаров отримав покарання від суддівської бригади після того, як почав з'ясовувати стосунки з форвардом суперників Олександром Світовым: перед цим хокеїст побився з підопічним Назарова Даміром Риспаєвим, що, судячи з усього, не дуже сподобалося тренерові. Коли ж Світов у нецензурній формі висловив свої претензії на адресу Назарова, в нього полетіла пляшка з водою.

Рефері Юрі Ренн і Олександр Сергєєв виписали конкурентам хокеїстам за 5 хвилин штрафу - це покарання за правилами, а Назарова вилучили до кінця гри. У підсумку, "Барис" програв 2:3.

До речі, в нинішньому сезоні це вже не перше покарання Назарова: у Владивостоці він висловив невдоволення діями суддів, які, на його погляд, занадто часто відправляли гостей на лавку для штрафників, показавши нецензурний жест рукою одного з творців команди "Адмірал", відомому в минулому хокеїстові, а нині спортивного чиновника В'ячеславу Фетисову. Назаров в результаті отримав шестиматчеву дискваліфікацію та грошовий штраф.

Додамо, що будучи тренером "Донбасу" та збірної України, Назаров уникнув подібних інцидентів.

Нагадаємо, Назаров вивів "Донбас" у друге коло плей-офф Кубка Гагаріна КХЛ-2013/14, а зі збірною України не зумів вийти у вищу лігу чемпіонату світу, посівши у турнірі дивізіону 1А четверте місце. Цікаво, що Назаров також тренує збірну Казахстану, базовим клубом якої є "Барис". Казахстанці будуть суперниками українців на чемпіонаті світу в дивізіоні 1А, який відбудеться у квітні 2015 року в Кракові.

Читайте також: Український хокеїст отримав шанс повернутися в КХЛ

На початку жовтня повідомлялося, що для проведення хокейного чемпіонату України бракує однієї команди. Відповідно до вимог ІІХФ, в національних першостях має брати участь мінімум чотири колективу, а поки готові до старту в українських змаганнях лише три клуби.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі