Екс-тренер "Дніпра" вважає, що Коноплянка ідеально підходить для іспанського футболу

Поділитися
Екс-тренер "Дніпра" вважає, що Коноплянка ідеально підходить для іспанського футболу Рамос тренував і "Дніпро", і "Севілью" © moskva.com
Хуанде Рамос впевнений, що український півзахисник зробив правильний вибір.

Хуанде Рамос, який тренував і "Дніпро", і "Севілью", вважає, що Євген Коноплянка може досягти успіху в Іспанії.

"Не здивований переходом Коноплянки в "Севілью", так як іспанський чемпіонат - це на сьогоднішній день найбільш сильний європейський чемпіонат нарівні з англійською Прем'єр-лігою, - передає слова Рамоса MatchDay, - Для нього зараз дуже важливо постаратися якомога швидше адаптуватися в команді, адже життя в Іспанії сильно відрізняється від життя в Україні. Тут у ньому бачать прекрасного гравця, який відмінно підходить для іспанського футболу".

Також Рамос підкреслив, що Севілья живе футболом, а фанати команди дуже лояльні до гравців і завжди підтримують їх.

Вибір Коноплянки прокоментував і нинішній тренер "Дніпра" Мирон Маркевич. "Коноплянка багато зробив для "Дніпра", і, напевно, настав час, щоб він пішов в інший клуб. Що стосується його переходу в "Севілью", то я радий за Євгена - цей футболіст якраз під іспанську манеру ведення гри", - сказав Маркевич в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, Коноплянка досяг домовленості про перехід в "Севілью" і побував на стадіоні клубу. Вчора, 4 липня, гравець вже пройшов медогляд, однак офіційного повідомлення про підписання контракту поки ще не було.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі