Екс-півзахисник "Чорноморця" зізнався, чому він не поїхав до Азербайджану

Поділитися
Екс-півзахисник "Чорноморця" зізнався, чому він не поїхав до Азербайджану Кирило Ковальчук в "Металісті" буде на видноті у тренером збірної © rush.org.ua
У Кирила Ковальчука були пропозиції не тільки в Україні. Але в підсумку, він вибрав менш надійний у фінансовому плані "Металіст".

28-річний Кирило Ковальчук, який напередодні став гравцем харківського "Металіста" пояснив свій вибір великими амбіціями харків'ян, а також бажанням пробитися в основний склад збірної України. Для цього, вважає екс-футболіст "Чорноморця", краще залишатися в країні, щоб бути на виду у тренерського штабу.

Нагадаємо, що Ковальчук, як і ще кілька гравців, розірвав контракт з "Чорноморцем" і приєднався до "Металісту" у статусі вільного агента.

"Мене кликали в "Габалу", але я обрав "Металіст". Вважаю, що це крок вперед у моїй кар'єрі. У цієї команди великі амбіції, високі завдання", - розповів Ковальчук в інтерв'ю MatchDay.

"У Харкові у мене буде можливість бути на виду у тренерського штабу нашої національної збірної. Для мене це дуже важливо. Я був у збірній і хочу бути і далі кандидатом в команду Михайла Фоменка. Виїхавши в Азербайджан чи Узбекистан, думаю, шансів у мене вже б фактично не було", - вважає футболіст.

Нагадаємо, що з "Чорноморця" в азербайджанську "Габалу" крім головного тренера Романа Григорчука перейшло четверо "моряків" - Олексій Гай, Руслан Фомін, Дмитро Безотосний і Михайло Сіваков. Ковальчук і його партнер по півзахисті Іван Бобко стали першими, хто залишився в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі