Екс-перша ракетка України повертається на колишні позиції

Поділитися
Екс-перша ракетка України повертається на колишні позиції Катерина Бондаренко пожертвувала два роки своєї кар'єри дочки © frontzmin.ua
Катерина Бондаренко пропустила більше року виступів на кортах через декретну відпустку. Тепер же їй доводиться крок за кроком відвойовувати колишні позиції.

Екс-перша ракетка України Катерина Бондаренко повертається на колишні позиції після того, як більше року провела поза спорту через народження доньки.

У минулий уїк-енд українка стала переможницею турніру ITF в американському Мейконі, та у новій версії рейтингу WTA зробила ще один солідний ривок - на 65 позицій. Тепер Бондаренко займає 210-е місце. Завдяки новому звершення українська тенісистка може забезпечити собі участь у кваліфікації першого в новому сезоні турнірі серії Великого Шолому Australian Open.

Читайте також: Російська тенісистка Шарапова розповіла про "справжнє випробування" в матчі з українкою

Нагадаємо, що позаминулого тижня Бондаренко піднялася з 398 на 295-ю рядок у табелі про ранги. Додамо, що найкраще досягнення Катерини - 29-е місце в рейтингу, яке вона займала в жовтні 2009 року.

Відзначимо, що в рейтингу 27 жовтня найкраща тенісистка України Еліна Світоліна залишається в топ-30, займаючи 30-ю сходинку.

Раніше повідомлялося, що Еліна Світоліна встановила особистий рекорд і піднялася на 29-ту сходинку рейтингу WTA, повторивши при цьому досягнення Катерина Бондаренко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі