Екс-динамівець Алієв не хоче завершувати кар'єру в 30 років

Поділитися
Екс-динамівець Алієв не хоче завершувати кар'єру в 30 років Олександр Алієв вже кілька місяців не може знайти собі роботу © football.ua
Колишній півзахисник "Динамо" і збірної України не може знайти собі нове місце роботи. Поки футболіст тренується в Києві.

Півзахисник Олександр Алієв, який в кінці "нульових" виступав у футболці київського "Динамо" і збірної України, зараз залишився без клубу, адже з російського "Анжи" він пішов з-за конфлікту з головним тренером Сергієм Ташуевым.

За словами футболіста, у 30 років він не думає про завершення кар'єри, посилено тренується і шукає варіанти працевлаштування.

"Зараз я в Києві. Сам тренуюся, бігаю, підтримую форму. Мені ще тільки 30 років і про закінчення кар'єри я ще навіть не думав", - сказав Алієв в інтерв'ю програмі Великий футбол.

"Я можу приїхати потренуватися з "Динамо"-2, але думаю, що це буде неправильно. Сподіваюся, незабаром буде пропозиція, я її розгляну і з радістю поїду, якщо воно мене влаштує", - зазначив футболіст.

Примітно, що на слова футболіста практично відразу ж відреагував президент "Динамо" Ігор Суркіс, який заявив, що рішення про підписання контрактів з футболістами приймає головний тренер Сергій Ребров.

"Алієв приїхав до нас подивитися матч проти "Генгама" в якості гостя. Якщо він хоче повернутися в "Динамо", то йому потрібно розмовляти не зі мною, а з Сергієм Ребровим, насамперед, - заявив Суркіс в ефірі телеканалу "Футбол 1".

В Україні Алієв крім "Динамо" виступав за запорізький "Металург" і дніпропетровський "Дніпро".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі