Екс-чемпіон світу Хей впевнений, що "Джошуа пройдеться по Кличку бульдозером"

Поділитися
Екс-чемпіон світу Хей впевнений, що "Джошуа пройдеться по Кличку бульдозером" Хей не вірить у Кличка © BoxingScene
Колишній суперник українця впевнений, що краща фізична форма Володимира залишилася в минулому.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Девід Хей впевнений, що українець Володимир Кличко не впорається з британцем Ентоні Джошуа, якщо команди боксерів зможуть домовитися про поєдинок.

"Бачу беззастережну поразку Володимира Кличка. Джошуа молодий, він на підйомі. Це свіжий хлопець, у нього абсолютна статистика нокаутів, він несе загрозу для будь-якого опонента".

"Володимир Кличко вже не той. Раніше це був грізний боксер з прекрасною правою, яка потрапляла з лазерної точністю. При цьому у нього були швидкі ноги, але все це лише справа минулого. Від Володимира залишилася лише обгортка. Думаю, що Джошуа спокійно переможе, працюючи на дистанції. Він поб'є Кличка дуже, дуже комфортно. Він пройдеться по Володимиру будьдозером", - сказав Хей в коментарі порталу BoxingScene.

Нагадаємо, раніше команда екс-чемпіона світу за версіями WBO, WBA і IBO Тайсона Ф'юрі оголосила про те, що реванш з Кличком, який повинен був відбутися 29 жовтня, скасовано через психологічні проблеми британського боксера. Новим суперником українця у чемпіонським поєдинку повинен стати Джошуа.

Читайте також: Кличко і Джошуа можуть поборотися за титул WBA

Німецькі ЗМІ повідомляли, що команда Кличка забронювала арену в Гамбурзі на 10 грудня. Хто буде суперником українця, поки невідомо. У той же час наступний бій Джошуа попередньо був запланований на 26 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі