Джозеф Паркер готовий викликати на бій переможця дуелі Кличко – Джошуа

Поділитися
Джозеф Паркер готовий викликати на бій переможця дуелі Кличко – Джошуа Паркер є чемпіоном світу за версією WBO в суперважкій вазі © BoxingScene
Новозеландець може відвідати поєдинок українця і британця.

Чемпіон світу за версією WBO в суперважкій вазі Джозеф Паркер може відвідати бій Володимира Кличка та Ентоні Джошуа. Про це заявив глава промоутерської компанії Duco Events Девід Хіггінс.

"Джозеф може прийти на бій Кличка проти Джошуа, щоб викликати переможця на мегабой на "Вемблі" влітку цього року з метою об'єднати пояси. Це те, чого ми хочемо – об'єднати пояси. І ми будемо намагатися це робити", - заявив Хіггінс.

29 жовтня Кличко повинен був провести другий бій проти Тайсона Ф'юрі, але через психологічні проблеми британського боксера реванш було скасовано. Таким чином, Ф'юрі вдруге скасував проведення реваншу, а пізніше залишив свої пояси вакантними.

Український ветеран повинен був повернутися на ринг 10 грудня саме проти Джошуа, але отримав травму, в результаті чого плани Кличка-молодшого змінилися.

Володимир Кличко і Ентоні Джошуа зустрінуться на рингу 29 квітня 2017 року в Лондоні на арені "Вемблі". На кону стоятиме пояс чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі, який належить британцеві, а також пояс WBA Super.

Читайте також: Переможець бою Кличко-Джошуа битиметься з Пулєвим

Раніше повідомлялося, що переможець цього бою буде зобов'язаний провести захист проти кубинця Луїса Ортіса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі