Джокович переграв Маррея і став чемпіоном Australian Open

Відео
Поділитися
Джокович переграв Маррея і став чемпіоном Australian Open Новак Джокович завоював шостий титул у Мельбурні © ausopen.com
Тріумфатором вирішального матчу Відкритого чемпіонату Австралії став лідер світового рейтингу.

Сербський тенісист Новак Джокович у фіналі Australian Open обіграв британця Енді Маррея. Це вже шостий титул у Мельбурні для першої ракетки світу.

Перший номер посіву впевнено розпочав матч і виграв перший сет без шансів для Маррея, однак у другій партії британець нав'язав фавориту боротьбу, але в кінцівці помилився і знову поступився. У третьому сеті боротьба скінчилася тай-брейком, який з рахунком 7:3 подачею на виліт виграв Джокович, завоювавши титул першого в сезоні турніру Великого шолома. Підсумковий результат - 6:1, 7:5, 7:6 (3) на користь лідера рейтингу АТР.

Читайте також: Маррей став останнім фіналістом Australian Open

Нагадаємо, що вчора, 30 січня, відбувся жіночий фінал турніру, в якому сенсаційну перемогу над першою ракеткою світу Сереною Вільямс здобула Анжелік Кербер (4:6, 6:3, 4:6).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі