Двоє українських боксерів вийшли у півфінал чемпіонату світу

Поділитися
Двоє українських боксерів вийшли у півфінал чемпіонату світу Манукян вибив з боротьби одного з фаворитів © НОК України
Дмитро Замотаєв і Геворг Манукян забезпечили собі як мінімум бронзові нагороди.

На чемпіонаті світу з боксу, який проходить у Катарі, два українських боксери успішно подолали чвертьфінальний бар'єр. Дмитро Замотаєв і Геворг Манукян вже гарантували собі мінімум "бронзу", так як поєдинки за третє місце згідно з регламентом змагань не проводяться.

Першим медаль забезпечив собі Дмитро Замотаєв, який представляє Україну у вазі 49 кілограмів. Українець здобув перемогу над Руфатом Хусейновим з Азербайджану роздільним рішенням суддів за очками.

Тільки один рефері з трьох у всіх трьох раундах визнав перемогу Замотаєва. Двоє інших арбітрів порахували, що бій пройшов у приблизно рівній боротьбі: один віддав перемогу з мінімальною перевагою Хусейнову, інший - Замотаеву - 30:27, 29:28, 28:29.

Геворг Манукян, який виступає у ваговій категорії 91 кілограм, пробився в півфінал, перемігши Василя Левіта з Казахстану, який був посіяний на змаганнях під №2 і вважався фаворитом поєдинку. Бій закінчився перемогою українця за очками розділеним рішенням суддів - 29:28, 28:29, 29:28.

Читайте також: Чемпіон Європи з боксу Іщенко перейшов у професіонали

Загалом на чемпіонаті світу, який проходить у Досі з 5 по 15 жовтня, стартувало 9 українських боксерів. Тільки двоє у підсумку змогли дістатися до півфіналу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі