Двоє росіян будуть виступати за чоловічу збірну України з біатлону

Поділитися
Двоє росіян будуть виступати за чоловічу збірну України з біатлону Андрій Дериземля залишається у збірній - на підмогу йому прийдуть двоє росіян © litva-tour.eu
Керівництво української біатлонної збірної продовжує шукати варіанти посилення чоловічої команди. Завдання - завоювати медалі Ігор-2018.

Чоловіча збірна України з біатлону незабаром може посилитися двома росіянами. Про це повідомив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

"Тепер наша мета - це медаль на Олімпійських іграх в Кореї у чоловічій команді. Ми маємо намір створити сильну команду. У чоловічій збірній поки залишаються всі. Але у нас буде серйозне посилення - до нас приїжджають два спортсмени з Росії, чемпіон Росії, призер чемпіонату Росії", - повідомив Бринзак.

"Ми йдемо на цей крок, тому що хочемо, щоб у нас була конкуренція. Я не прихильник таких методів, але я знаю, як наші спортсмени завойовують медалі для інших країн, ми хочемо показати, що у нас є команда, до нас теж їдуть тренуватися і вони самі до нас просяться, тому ми готові їх прийняти, щоб посилити конкуренцію і перемагати", - вважає голова федерації.

Нагадаємо, що за останні кілька років до збірної України приєдналися кілька російських біатлоністів - Марія Панфілова, Наталія Бурдига, а також Дмитро Русинов. Однак поки що жоден із перелічених вище спортсменів не відзначився високими результатами за Україну. Панфілова та Бурдига виступали на Олімпійських іграх у Сочі, посівши у змішаній естафеті 7-ме місце.

Бринзак упевнений, що прийняття українського громадянства допоможе росіянам у кар'єрному зростанні.

"До нас приїжджають спортсмени, вони втрачають у своїх зарплатах, у Росії вони отримують більше, ніж отримуватимуть у нас, але вони розуміють, яка тут система підготовки, команда, і у них є можливість рости", - підсумував Бринзак.

Нагадаємо, що в Сочі чоловіча команда України не відзначилась гарними результатами. Найвище місце отримав Сергій Семенов - в чоловічих індивідуальних перегонах він фінішував 9-м Представники жіночої збірної завоювали золото в естафеті, а також бронзову медаль - Віта Семеренко прийшла третьою до фінішу спринту. !zn

Читайте також:

Українські біатлоністки розповіли, як під час гонки в Сочі росіяни кричали їм "падай"

Збірна Канади виграла золото Сочі, не залишивши Швеції жодного шансу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі