Дві українки претендують на звання найкращої спортсменки Європи 2012 року

Поділитися
© kontrakty.ua
Списки формувалися на основі виступів спортсменів на Олімпійських іграх в Лондоні, чемпіонаті Європи у Гельсінкі, чемпіонату світу у приміщенні у Стамбулі, етапах "Діамантової ліги" та інших змаганнях з легкої атлетики.

Бронзова призерка Олімпіади-2012 у потрійному стрибку Ольга Саладуха та бронзова призерка жіночої естафети 4х100 м Марія Ремень потрапили в число номінантів на звання найкращої спортсменки Європи 2012 року за версією Європейської асоціації легкої атлетики.

Як повідомляє прес-служба НОК України, списки формувалися на основі виступів спортсменів на Олімпійських іграх в Лондоні, чемпіонаті Європи в Гельсінкі, чемпіонату світу в приміщенні у Стамбулі, етапах "Діамантової ліги" та інших змагань з легкої атлетики.

Переможців буде обирати громадськість, ЗМІ, представники федерацій легкої атлетики європейських країн та експерти. Кожен повинен назвати п'ять спортсменів і розмістити їх у порядку пріоритетності.

Представники громадськості, які правильно вкажуть трійку кращих спортсменів серед чоловіків та жінок, візьмуть участь у розіграші поїздки на двох на чемпіонат Європи в приміщенні, який відбудеться у шведському Гетеборзі в 2013 році.

Онлайн-опитування проходить на сайті Європейської асоціації легкої атлетики до 26 вересня 2012 року. !zn

Читайте також:

Олімпійські ігри-2012. Підсумки збірної України

Україна увійшла в десятку найсильніших збірних світу з легкої атлетики

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі