Два покоління динамівських зірок зіграють матч пам'яті Белькевича та Баля

Поділитися
Два покоління динамівських зірок зіграють матч пам'яті Белькевича та Баля Зірки "Динамо" зіграють матч пам'яті Белькевича та Баля
Матч пам'яті двох знаменитих футболістів київського "Динамо", що пішли з життя у серпні, відбудеться 28 вересня на динамівському стадіоні. Вболівальники побачуть протистояння Андрія Шевченко з одного та Ігоря Бєланова з іншого боку.

Два покоління динамівських зірок зіграють матч пам'яті Валентина Белькевича та Андрія Баля, що передчасно пішли з життя у серпні цього року.

Футбольний клуб "Динамо" організував матч пам'яті, що відбудеться 28 вересня на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського. Позаяк покійні представляли різні склади та покоління команди, у меморіалі на поле по різні боки вийдуть представники часів Баля (1980-ті) та Белькевича (1990-ті та "нульові"), в тому числі і найяскравіші та найтитулованіші представники - Ігор Бєланов та Андрій Шевченко, що у свої роки завоювали звання кращих у Європі, вигравши "Золотий м'яч".

У складі команди Андрія Баля вийдуть гравці "Динамо": Михайло Михайлов, Віктор Чанов, Олег Кузнецов, Володимир Безсонов, Анатолій Дем'яненко, Олексій Михайличенко, Олександр Заваров, Володимир Веремєєв, Леонід Буряк, Павло Яковенко, Василь Рац, Геннадій Литовченко, Вадим Євтушенко, Ігор Бєланов, Олег Саленко.

У команді Валентина Белькевича гратимуть Віталій Рева, Тарас Луценко, Олег Лужний, Олександр Головко, Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Сергій Федоров, Андрій Несмачний, Олександр Радченко, Юрій Калитвинцев, Олександр Хацкевич, Василь Кардаш, Артем Яшкін, Сергій Коновалов, Ігор Костюк, Віталій Косовський, Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Олег Венглинський та інші.

Повідомляється, що поминальні заходи розпочнуться об 11:30, коли динамівські ветерани, керівництво клубу та вболівальники покладуть квіти до могилах Баля та Белькевича на Байковому цвинтарі. Продовжиться день пам'яті видатних динамівців о 13:30 у конференц-залі "Динамо" передматчевою прес-конференцією та презентацією громадської організації "Ветерани футбольного клубу "Динамо" Київ". А о 15:00 розпочнеться безпосередньо футбольний матч.

Нагадаємо Валентин Белькевич пішов з життя на 42-му році життя 1 серпня, а за 8 днів під час футбольного матчу ветеранів помер Андрій Баль. Йому було 56 років. Обидва ветерани "Динамо" до останнього працювали у структурі клубу. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі