Драгович чекає зустрічі з "Динамо" в Лізі чемпіонів

Поділитися
Драгович чекає зустрічі з "Динамо" в Лізі чемпіонів Драгович вдячний "Динамо" © Dynamo.kiev.ua
Центральний захисник прокоментував свій трансфер в Німеччину.

Вчора, 23 серпня, центральний захисник київського "Динамо" Александар Драгович перейшов в леверкузенський "Байєр", а сума трансферу, за інформацією німецьких ЗМІ, склала 18 мільйонів євро.

"Останнім часом мені було дійсно важко, але зовсім не тому, що хотілося скоріше покинути "Динамо". Як раз навпаки: дуже важко було розлучатися з командою, без якої я б ніколи не став тим Драговичем, на якого звернув увагу "Байєр". Мене обтяжувала невизначеність: переговори по трансферу тривали майже три місяці. Радий, що вони завершилися, і я можу зітхнути з полегшенням", - сказав 25-річний футболіст.

"Це було б здорово, якби "Динамо" і "Байєр" опинилися в одній групі Ліги чемпіонів. Наскільки я розумію, такий варіант можливий, оскільки при жеребкуванні ці команди опиняться в різних кошиках".

"Якщо ж говорити про Київ, то проведені тут три роки запам'ятаю на все життя. Тут було настільки комфортно, що, не складися ситуація так, як склалася, я навіть і не замислювався б про від'їзд".

"Можливо ви здивуєтеся, але тренер при нашій останній розмові виглядав щасливим. З одного боку, мій від'їзд його навряд чи порадував, але з іншого - Ребров може бути задоволений тим, що виховав футболіста, запрошеного в Бундеслігу. А ще мій відхід відкриє дорогу молодим українським футболістам".

Нагадаємо, "Динамо" виступить в груповому етапі Ліги чемпіонів, куди команда потрапила безпосередньо за підсумками минулого сезону, коли киянам вдалося стати чемпіонами України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі