Досвід і знання мов Шевченка допоможуть збірній України - Павелко

Поділитися
Досвід і знання мов Шевченка допоможуть збірній України - Павелко Павелко підтримує призначення Шевченка © ФФУ
Тренерський штаб національної збірної перед чемпіонатом Європи все ще може поповнитися легендою українського футболу.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко підтримав ідею включення Андрія Шевченка в тренерський штаб збірної перед майбутнім чемпіонатом Європи, який відбудеться у Франції наступного літа. При цьому остаточне рішення буде прийнято головним тренером Михайлом Фоменком.

"Розумію, що найпопулярніше питання по Шевченку зараз. З одного боку, його треба поставити Михайлу Івановичу Фоменку. Впевнений, що рішення буде таким, яке він озвучить 20-22 лютого. Найголовніша філософія збереглася: тренер, який вивів збірну на Євро, продовжить працювати далі. У якому ракурсі буде працювати Шевченко, якщо він буде в штабі, буде вирішувати Фоменку. Нам треба задіяти всіх фахівців, щоб збірна добре підготувалася до Євро", - сказав Павелко.

"Останній раз до великого турніру ми готувалися в Німеччині в 2005 році. Зараз є інші можливості, можемо ресурси для більш якісної підготовки. Може Шевченко посилити чи ні, вболівальники самі теж знають. Моя думка: його знання мов та робота з топ-тренерами точно не зашкодять. Але вирішувати буде Фоменко. Треба реагувати на реалії".

"Можливо, будуть перерозподілені обов'язки в штабі, може ще щось. У нас з Фоменком повне взаєморозуміння, ми переговорили і продовжуємо обговорювати деталі завчасно, щоб не виникло незрозумілої ситуації на Євро. Треба почекати пару тижнів і по Шевченку буде ясно".

Нагадаємо, в 2012 році Шевченко отримував пропозицію очолити збірну України від екс-президента федерації Анатолія Конькова, але від ролі головного тренера відмовився.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі