Донецький "Шахтар" втратив шанси потрапити в плей-офф Ліги чемпіонів

Відео
Поділитися
Футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк) втратив всі шанси пробитися в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і продовжити боротьбу в головному європейському клубному турнірі.

Це стало відомо після того, як перший матч 5-го туру в групі G між російським "Зенітом" і кіпрський АПОЕЛ в середу завершився внічию 0:0.

Після чотирьох турів групового турніру Ліги чемпіонів "Шахтар" знаходиться на останньому місці в своїй групі з 2 набраними очками. На першому місці йде кіпрський АПОЕЛ, у якого тепер 9 очок, у російського "​​Зеніту" 8 очок, "Порту" поки набрав 4.

"Зеніта", що йде другим, від "Шахтаря" тепер відділяє шість очок і навіть у разі перемоги в двох матчах, що залишилися донецька команда не зможе обійти пітерців, оскільки має негативний показник в очних матчах з чемпіоном Росії.

Тепер "Шахтар" може продовжувати боротьбу за участь в іншому європейському клубному турнірі - Лізі Європи. Для цього "гірникам" необхідно посісти третє місце в групі.

О 21:45 у Донецьку розпочався матч між "Шахтарем" і "Порту".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі