Донецьк голосує за девіз і логотип міста

Поділитися
© armor.kiev.ua
У Донецьку визначили слогани та логотипи, які будуть брати участь в інтернет-голосуванні на кращий девіз і бренд столиці Донбасу до Євро-2012.
У Донецьку визначили слогани та логотипи, які будуть брати участь в інтернет-голосуванні на кращий девіз і бренд столиці Донбасу до Євро-2012.Слогани і логотипи, які вийшли до фіналу конкурсу, визначила конкурсна комісія, до складу якої увійшли представники кількох міських управлінь. Головним критерієм відбору стало відображення іміджу Донецька як перспективного міста, що розвивається і вже відійшло від звання лише промислового або бізнес-центру. Для голосування за кращий девіз Донецька конкурсна комісія визначила такі слогани: 1. Донецьк - арена доблесті і слави! 2. Якщо десь і є футбольний рай - це наш Донецький край! 3. Open your mind - open Donetsk! Інформація про девізи і логотипи, а також голосування за ними розміщені на сайті міського голови Донецька і міськради. Голосування за них триватиме до 10 грудня поточного року, а до 20 грудня будуть представлені варіанти-переможці голосування. Нагадаємо, що конкурс на визначення слогану та логотипу Донецька проходив з 3-го вересня цього року. Свої пропозиції міг надіслати будь-який, але, як повідомили в оргкомітеті конкурсу, 98% пропозицій надійшли від жителів Донеччини.

За матеріалами Інформаційного центру "Україна-2012"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі