Донецький "Шахтар" забив двічі, але цього не вистачило для перемоги над "Боруссією"

Відео
Поділитися
Донецький "Шахтар" забив двічі, але цього не вистачило для перемоги над "Боруссією" © football.ua
У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів український клуб зіграв внічию з дортмундською "Боруссією" на своєму полі. В іншому протистоянні дня, де зустрілися "Реал" і "Манчестер" також була зафіксована "мирова".

Донецький "Шахтар" зіграв внічию з дортмундською "Боруссією" 2:2 на "Донбас Арені" і тепер дещо ускладнив завдання виходу у чвертьфінал. Матч-відповідь відбудеться через два тижні на виїзді, і два м'ячі, які забили німецькі футболісти стануть серйозною перешкодою для українців на шляху в наступний раунд головного футбольного євротурніру.

Дії "Шахтаря" на початку поєдинку виглядали дещо сумбурними, а ближче до 30-ї хвилини донеччанам вдалося налагодити гру. Даріо Срна зі штрафного відкрив рахунок, щоправда 10 хвилин зволікання захисників Дмитра Чигринського і Ярослава Ракицького дозволили Роберту Левандовскі розстріляти ворота господарів з близької дистанції. До кінця першого тайму українці мали непоганий шанс знову вийти вперед, але удар Тайсона з гострого кута припав на захисників.

У другому таймі гра проходила у спокійному руслі, проте незабаром донеччанам вдалося повести в рахунку, коли Ракицький красивим діагональним пасом вивів вперед Дугласа Косту і бразилець не менш красиво пробив. Здавалося, що український клуб зуміє довести матч до перемоги, але за кілька хвилин до фінального свистка все той же Ракицький помилився в штрафному і дозволив Матсу Хуммельсу головою вдруге розписатися у воротах Пятова.

У іншому матчі між "РеаломіМанчестер Юнайтед", англійцям вдалося добути гарний результат на виїзді. Денні Велбек відкрив рахунок на 20-ій хвилині, а через 10 хвилин мадридці відповіли голом у виконанні колишнього гравця "Манчестера" Кріштіану Роналду. Після перерви завдяки хорошій грі воротаря "Реала" Дієго Лопеса рахунок на табло так і не змінився. Тепер на нас чекає цікаве протистояння в Манчестері. !zn

Читайте також:

Букмекери: у "Динамо", "Металіста" і "Дніпра" шансів більше, ніж у "Шахтаря"

В 1/8 фіналу Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" зіграє з дортмундською "Боруссією"

Тайсон перейшов з "Металіста" в "Шахтар" за 20 мільйонів доларів

Київський бразилець відмовився від зарплати заради сім'ї

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі