Донецький "Металург" здобув історичну перемогу над "Шахтарем"

Відео
Поділитися
Донецький "Металург" здобув історичну перемогу над "Шахтарем" "Металург" вперше в історії обіграв земляків з "Шахтаря"
У донецькому дербі вперше в історії була зафіксована перемога "Металурга". Символічно, що відбулася вона в Києві, де базується принциповий суперник "гірників".

Донецький "Металург" здобув історичну перемогу над "Шахтарем" в дербі Донбасу, яке відбулося в Києві на стадіоні "Оболонь-Арена". Підопічні Володимира П'ятенка забили два голи на контратаках в кінцівці поєдинку і, попри надзусилля "гірників" не зуміли втримати переможний рахунок - 2:1.

"Металург" вперше в історії переміг "старшого брата" з Донецька. Раніше в протистояннях між командами "синьо-білі" могли похвалитися лише нічийними результатами.

Таким чином, "Шахтар" зазнав третьої поразки в сезоні і тепер ускладнив завдання в боротьбі за чемпіонство, адже "Динамо" і "Дніпро" випереджають їх на 2 і 4 очки відповідно і мають гру в запасі. Втім, донеччанам може допомогти нічийний результат у протистоянні дніпрян і киян 2 листопада.

Металург Д - Шахтар - 2:1 (0:0)
Голи: Морозюк, 73 (1:0). Лазіч, 75 (2:0). Срна, 82 (2:1).
"Металург" (Донецьк): Бандура, Соболь, Чечер, Путівцев, Барановський, Овсепян (Шарпар, 88), Прийма, Нельсон, Морозюк, Лазіч (Мышенко, 90+1), Федотов (Алешандре, 77).
"Шахтар" (Донецьк): Пятов, Ст. Шевчук, Ордець, Ракицький, Срна, Степаненко, Фернанду (Гладкий, 59), Тайсон (Бернард, 70), Дуглас (Фред, 79), Алекс, Луїс Адріану.
Покарання: Барановський, 49. Ракицький, 58. Прийма, 63 (попередження).
Судді: Вакс (Хмельницький), Бицкало (Одеса), Левко (Чернівці).
31 жовтня. Київ. "Оболонь-Арена".

Раніше повідомлялося, що в "Шахтарі" побоювалися провокацій з боку вболівальників під час матчу з "Металургом". Втім, судячи з усього, в розташування "гірників" не мають яких-небудь причин для невдоволення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі