Донецький "Металург" перервав безвиграшну серію

Відео
Поділитися
Донецький "Металург" перервав безвиграшну серію Донецький "Металург" приймав маріупольський "Іллічівець" © football.ua
Розгромивши маріупольський "Іллічівець", донеччани зуміли перервати 4-матчеву серію без перемог. Тепер "Металург" закріпився в середині турнірної таблиці.

Донецький "Металург" перервав серію без перемог, яка складалася з чотирьох матчів. В рамках 7-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги донеччани розгромили маріупольський "Іллічівець" 3:0.

з Огляду на несподівану поразку в 1/16 фіналу Кубка України від першолігової "Полтави", підопічні Володимира П'ятенка не знали радості перемог вже п'ять ігор. Тому успішний результат зустрічі з аутсайдером чемпіонату не тільки допоміг "Металургу" закріпитися в середині турнірної таблиці, але і поліпшив позиції самого наставника, який ризикував бути звільненим за невдалий старт сезону.

Відзначимо, що в іншому матчі 7-го туру запорізький "Металург" зазнав другої поразки поспіль. Після того, як запорожців розгромила "Волинь", з тим же рахунком 0:3 підопічні Олега Тарана програли "Ворсклі".

Донецька команда, маючи за плечима кілька програних зустрічей, а особливо останню поразки в дербі з "Олімпіком" у 6-му турі, розпочала зустріч з "Іллічівцем" гранично обережно. Гості активно діяли в першому таймі, і лише власна нерозторопність не дозволила їм відкрити рахунок до перерви. А після відпочинку команда П'ятенка накрутила темпі і тут же була винагороджена. Вже на 56-й хвилині матчу вона вела 2:0.

Читайте також: Тренер "Зорі" обіцяє здивувати Україну в матчі з "Шахтарем"

Зазначимо, що першим голом за "Металург" відзначився парагваєць Альдо Адорно. Локальна невдача повністю збентежила "Іллічівець", який просто перестав йти вперед. А під завісу зустрічі пропустив ще один м'яч з пенальті відзначився Джордже Лазіч, поліпшив свої позиції в бомбардирських перегонах. Тепер на його рахунку - 4 голи і четверте місце в списку снайперів.

"Металург" (Донецьк) - "Іллічівець" (Маріуполь) - 3:0 (0:0)

Голи: 1:0 Адорно (51), 2:0 Морозюк (56), 3:0 Лазіч (пен.,90+1).

"Металург": 12.Бандура, 18.Нойок, 4.Чечер, 5.Путивцев, 55.Соболь, 15.Шарпар (44.Прийма, 67), 13.Макридис (к), 8.Нельсон (77.Дегтярев, 84), 9.лазіч, 7.Морозюк, 21.Адорно (20.Федотов, 61).

"Іллічівець": 1.Гальчук, 5.Аксенов, 8.Тотовицкий, 9.Оберемко (94.Приходько, 89), 11.Гринь, 13.Яворский, 16.Мандзюк (31.Янаков, 69), 18.Гаращенков (19.Очигава, 85), 39.Кулач, 61.Мишнев, 93.Цюпа.

Покарання: Оберемко (8). Яворський (19). Цюпа (57) (попередження).

Суддя: Олександр Головков (Сєвєродонецьк).

20 вересня 2014. Київ. "Оболонь-Арена". 1000 глядачів. + 22 градуси.

Раніше повідомлялося, що 6-й тур чемпіонату Прем'єр-ліги став найрезультативнішим у сезоні. Однак після двох стартових поєдинків 7-го ігрового дня, рекорд може не втриматися, так вже було забито 6 голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі