Донецький бразилець Адріано знову готовий стати українцем і зіграти за збірну

Поділитися
Донецький бразилець Адріано знову готовий стати українцем і зіграти за збірну Бразилець хоче грати за збірну України на ЧС у Бразилії
Нападаючий донецького "Шахтаря" Луіс Адріано знову заговорив про бажання одягнути синьо-жовту футболку.

Бразильський нападаючий Луїс Адріано, який виступає у складі донецького "Шахтаря" вже шість сезонів, висловив готовність відмовитися від бразильського громадянства заради української збірної. Про це він сказав в інтерв'ю програмі "Великий футбол" на каналі "Україна".

"З мого боку немає ніяких проблем. Я обговорив це питання зі своєю дружиною, і вона погодилася з моїм рішенням. Готовий відмовитися від бразильського громадянства, якщо у мене буде можливість грати за збірну України. Я вважаю, що було б правильно, якби ініціатива виходила від головного тренера збірної і ФФУ. У мене є бажання виступати за українську збірну, але якщо я не потрібен, то немає сенсу цим займатися".

Відзначимо, що раніше у цій же програмі бразилець вже говорив про таке бажання, хоча за кілька місяців, що минули з того часу, ситуація з його натуралізацією не змінилася.

Бразилець вважає, що за час його перебування в Україні національна збірна нашої країни виросла у своїй майстерності.

"Зараз багато молодих перспективних гравців, тільки не вистачає якихось деталей - досвіду і впевненості в собі. Деякі моменти необхідно доопрацювати, але і зараз команда достатньо сильна", - зазначив Адріано.

"Буду чужим в збірній України? Я не бачу в цьому проблеми. Для мене вже немає ніяких секретів в українському футболі, але не вистачає вільного спілкування. Якщо говорять повільно, мені не потрібен переклад, однак боюся помилитися, коли висловлюю свою думку, тому соромлюся говорити російською", - резюмував Адріано.

Зазначимо, що головний тренер збірної України Михайло Фоменко раніше заявляв, що ставиться до можливої натуралізації бразильця позитивно.

У складі "Шахтаря" Адріано провів 181 матч, відзначившись 77-ми голами. Нагадаємо, що раніше за українську збірну виступав натуралізований бразильський півзахисник з "Металіста" Едмар, якому, втім, не вдалося закріпитися у складі національної команди. !zn

Читайте також:

Україна видає чудовий матч і впевнено перемагає у Варшаві

Україна продовжує падіння в рейтингу ФІФА

Новий тренер збірної з футболу назвав важким завдання пробитися на чемпіонат світу

Румунські ЗМІ стверджують, що Луческу все-таки залишиться в "Шахтарі"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі