"Донбас" вирвав перемогу у лідера Східної конференції

Поділитися
"Донбас" вирвав перемогу у лідера Східної конференції © iSport.ua
Донецька команда в черговий раз проявила характер і зуміла в третій раз поспіль порадувати своїх уболівальників виграшним результатом.

Донецький "Донбас" виграв 3:2 у одного з лідерів Східної конференції в матчі регулярного чемпіонату Континентальної хокейної ліги.

Українська команда продовжила переможну серію до трьох матчів - завдяки черговому успіху донеччани зуміли потіснити чеський "Лев" з п'ятої позиції турнірної таблиці конференції " Захід.

Зазначимо, що це вже третя зустріч донеччан і магнитогорцев - 15 листопада "Магнітка" здолала "Донбас" на домашньому льоду 2:1.

Перший період матчу пройшов вдало для українців - спочатку більшість реалізувала п'ятірка Руслана Федотенка, а потім, під завісу 20-хвилинки Максим Якуценя підтвердив статус кращого бомбардира команди, опинившись у потрібний час у потрібному місці і оформивши свій восьмий гол у чемпіонаті.

Але після перерви гості перехопили ініціативу і в двох швидких атаках зрівняли рахунок. У ці моменти захист "Донбасу" не діяла. Незабаром підопічним Андрія Назарова вдалося переломити хід поєдинку. Досить потужний відрізок в третьому періоді привів до взяття воріт "Металурга". "Донбасу" пощастило - відскік від борту після дальнього кидка Клея Вілсона наспів Теему Лайне. Фінн не схибив - 3:2.

"Донбас" - "Металург" Мг- 3:2 (2:0, 0:2, 1:0)

Голи: 11:00 Пиганович (Лайне, Федотенко - більш.) - 1:0, 17:10 Якуценя (Дадонов, Сильницький) - 2:0, 30:08 Мозякин (Антипин, Kovář) - 2:1, 33:07 Хабаров - 2:2, 50:06 Лайні (Уілсон, Подградськи - більш.) - 3:2

Воротарі: Лейтон - Кошечкін

Кидки: 34 - 19

Штраф: 24 - 46

Донбас: Лейтон; Коларж - Пиганович, Лайне - Федотенко - Віртанен, Вілсон - Подградськи, Дадонов - Недорост - Якуценя; Сильницький - Разін, Благой - Робітайл - Кііскінен; Торяник - Белухін - Захаров; Квітченко.

Зазначимо, що в одному з матчів дня в Мінську місцеве "Динамо" обіграло нижньокамський "Нафтохімік" 4:3. Переможну шайбу на свій рахунок записав український форвард Олександр Матерухін. До речі, українець закинув двічі в цьому поєдинку, і тепер на його рахунку 9 (7+2) очок.

Саме з нижнекамцами в наступному турі зустрінеться "Донбас". Гра відбудеться 28 листопада о 19:00. !zn

Читайте також:

"Донбас" поступився "Нафтохіміку", не закинув жодної шайби

Один з кращих українських хокеїстів розкритикував футболістів за симуляції

Ягр повторив снайперський рекорд НХЛ легендарного Маріо Лем'є (ВІДЕО)

Назаров підписав у "Донбас" охоронця для зірок

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі