"Донбас" переміг "Автомобіліст" удруге поспіль, Лейтон оформив ще один "шатаут"

Відео
Поділитися
"Донбас" переміг "Автомобіліст" удруге поспіль, Лейтон оформив ще один "шатаут" © hcdonbass.com
Вдало пройшов виїзд донеччан до далекого Єкатеринбурга: підопічні Андрія Назарова впевнено здолали суперника, залишивши при цьому свої ворота на замку.

Донецький "Донбас" обіграв "Автомобіліст" 3:0 на виїзді, зміцнивши свої позиції на третьому місці у турнірній таблиці конференції "Захід" регулярного чемпіонату Континентальної хокейної ліги.

Переможними шайбами у ворота суперника відзначилися Вацлав Недорост, Петер Подградскі та Теєму Лайне. А воротар донеччан Майкл Лейтон знову втримав свої ворота на замку, оформивши третій шатаут у сезоні.

Відзначимо, що кілька днів тому "Автомобіліста" було повалено в Донецьку 4:2. Наступний поєдинок підопічні Андрія Назарова проведуть 8 жовтня у Москві проти "Спартака".

Напередодні виїзного матчу на Уралі стало відомо, що КХЛ прийняла рішення щодо суперечного моменту у домашній грі українців з омським "Авангардом": єдину шайбу суперника було закинуто у ворота Лейтона з порушенням правил. Однак результат матчу 6:1, звичайно, скасовувати не стали. Ось тільки шкода, що при цьому трохи постраждала статистика воротаря, що в сучасному хокеї, тим більше для канадського хокеїста, дуже важливо.

Тим не менш, донеччани вирішили вилити всі емоції на льоду, направивши їх на досягнення позитивного результату. Вже традиційно зробивши хорошу роботу у першому періоді, українці спокійно діяли у решту ігрового часу. А в середині третій 20-хвилинці ланка Руслана Федотенка відзначився ще однією шайбою, закріпивши перевагу - 3:0. Лейтон зробив 25 сейвів, вийшовши на лідируючі позиції серед воротарів ліги.

Лідерство у чемпіонаті, як і раніше, утримує СКА із Санкт-Петербурга, далі йде московське "Динамо". "Донбас" у зведеній таблиці КХЛ - на шостому місці.

Зазначимо, що фарм-клуб донеччан у Молодіжній хокейній лізі "Молода Гвардія" зуміла здобути нелегку перемогу 3:2 у матчі з "Атлантами". При цьому гості майже у два рази перекидали підопічних Олександра Годинюка. !zn

Читайте також:

Назаров підписав у "Донбас" охоронця для зірок

В чемпіонаті України з хокею заплановано участь семи команд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі