Долгополов на турнірі в Майамі зустрінеться з першою ракеткою світу Джоковичем

Поділитися
Долгополов на турнірі в Майамі зустрінеться з першою ракеткою світу Джоковичем Олександр Долгополов зіграє з Новаком Джоковичем в Майамі © mydesert.com
Український тенісист вийшов у четверте коло турніру серії Мастерс. Далі його чекає нелегке випробування з першою ракеткою світу.

Український тенісист Олександр Долгополов вийшов у четвертий раунд Мастерса в Майамі. У матчі третього кола киянин у двох партіях обіграв представника бразильця Томаса Белуччі 7:5, 6:4.

Долгополов показав хорошу готовність на кортах Ки Бискейна, однак тепер йому потрібно буде проявити свої найкращі якості в поєдинку з кращим тенісистом світу Новаком Джоковичем з Сербії. Раніше Joko перемагав у всіх трьох попередніх зустрічах з українцем. При цьому Довго вдалося взяти в них лише один сет - у 2012 році на Мастерсі в Монако.

У третьому колі серб розгромив досвідченого Стіва Дарсіса з Бельгії, і взагалі перебуває в чудовій формі. Однак і у Долгополова - серйозна мотивація. У минулому сезоні в Майамі він дійшов до 1/4 фіналу турніру, так що в разі перемоги він як мінімум зуміє захистити частина очок. Інакше його чекає чергове падіння в рейтингу.

Читайте також: Стаховський не підтримав переможну ходу українських тенісистів в Індіан-Уелса

У минулій версії табелі про ранги АТР Долгополов впав з 41 на 65 місце, а першою ракеткою України став Сергій Стаховський.

Додамо, що в Майамі стартувало чотири представники України, однак Сергій Стаховський та Катерина Козлова вилетіли в першому колі, а Еліна Світоліна не зуміла в черговий раз обіграти росіянку Катерину Макарову, вилетівши в третьому раунді змагань.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі