Долгополов і Світоліна виграли другий матч на Кубку Хопмана

Поділитися
Долгополов і Світоліна виграли другий матч на Кубку Хопмана Світоліна і Долгополов знову перемогли © hopmancup.com
Збірна України здолала чехів і залишилася лідером групи А на виставковому командному турнірі.

Олександр Долгополов і Еліна Світоліна продовжують успішно представляти Україну на Кубку Хопмана, який триває в Австралії. У другий ігровий день українці здолали чехів.

Перше очко Світоліна здобула в протистоянні з Кароліною Плишковою, перервавши серію з чотирьох поразок в особистих зустрічах. Українка була сильнішою в рамках двох сетів - 7:5, 6:2.

"З Кароліною дуже важко грати. У неї неймовірна подача. Мені довелося бути дуже сфокусованою", - сказала Світоліна після гри.

Наступним на корт вийшов Долгополов, який провів ще більш напружений матч проти Іржі Веселі, але зумів виграти обидва сети в кінцівках - 7:5, 7:6 (3).

"Чим відрізняється виступ за збірну? Більше нервуєш, коли представляєш свою країну. Так, на моїй екіпіровці є елементи в національних кольорах. В Україні непрості часи і таким чином ми намагаємося продемонструвати нашу підтримку", - сказав Долгополов.

При цьому в міксті українці поступилися чехам фактично без шансів - 6:3, 6:1, проте все одно здобули підсумкову перемогу за підсумками трьох поєдинків з рахунком 2:1.

Нагадаємо, що в першому матчі український дует обіграв американців, а в заключному турі Світоліній і Долгополову будуть протистояти австралійці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі