Долгополов і Бейгельзімер програли, Бондаренко і Савчук стартували з перемоги у Баку

Поділитися
Долгополов і Бейгельзімер програли, Бондаренко і Савчук стартували з перемоги у Баку Долгополов програв © mydesert.com
Українські тенісисти продовжили сезон на турнірах в Атланті і Баку.

Олександр Долгополов, який є 74-ю ракеткою світу за версією рейтингу АТР, не затримався на американському турнірі в Атланті. Суперником українця у першому раунді був японець Го Соєда. Поєдинок тривав 2 години 13 хвилин, за які 26-річний Долгополов зробив 16 подач навиліт і дев'ять подвійних помилок, поступившись Соєді в трьох сетах: 7:5, 6:7 (5), 3:6.

На змаганнях у Баку стартували одразу три українські тенісистки, які завершили матчі з протилежним результатом.

Катерина Бондаренко у першому раунді впоралася з росіянкою Валентиною Івахненко. Українка, яка займає 106-ю рядок у рейтингу WTA, впевнено провела на корті 1 годину 24 минуті, обігравши суперницю у двох сетах: 6:1, 6:2. Наступною опоненткою Катерини стане ще одна росіянка Анастасія Павлюченкова.

Так само успішно провела матч і Ольга Савчук. 27-річна тенісистка вибила з боротьби одну з фавориток першості - японку Курумі Нару, яка була посіяна під четвертим номером. Українка розібралася з опоненткою у двох сетах: 6:3, 6:2.

Юлія Бейгельзімер проводила свій поєдинок паралельно проти китаянки Чжаосуань Янь. Однак після першої партії, яка завершилася на користь суперниці з рахунком 3:6, українка вирішила відмовитися від продовження боротьби і покинула турнір.

Нагадаємо, що 26 липня Леся Цуренко завоювала титул в одиночному розряді турніру в Стамбулі, а в парному перемога у фіналі дісталася ще одній українці Еліні Світоліной.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі