"Дніпру" та "Металісту" не дозволили грати єврокубки на домашніх стадіонах

Поділитися
"Дніпру" та "Металісту" не дозволили грати єврокубки на домашніх стадіонах Дніпропетровці вже провели два єврокубкові матчі в Києві © football.ua
УЄФА вважає, що проводити міжнародні зустрічі в Дніпропетровську і Харкові небезпечно. Тому команди будуть грати в інших українських містах.

Двом українським представникам Лізі Європи-2014/15 дніпропетровському "Дніпру" та харківському "Металісту" доведеться проводити домашні двобої не на своїх стадіонах.

УЄФА відповіла відмовою українцям, і тепер "Дніпро" буде виступати перед київськими глядачами на НСК "Олімпійський", а "Металісту" доведеться відправитись ще далі від рідного міста - у Львів. Причому подібний розподіл залежав від того, яке місце зайняла команда в Прем'єр-лізі-2013/14. Нагадаємо, що "Дніпро" фінішував на одну сходинку вище харків'ян, тому й отримав більш підходящий для своїх уболівальників варіант.

Раніше "Дніпро" вже зіграв два матчі єврокубків в Києві, там же, на стадіоні НСК "Олімпійський" зіграв домашню зустріч і "Металіст".

Додамо, що всього "Дніпро" і "Металіст" проведуть по три поєдинки в груповому турнірі Ліги Європи.

Дніпропетровці зіграють в домашніх матчах проти італійського "Інтера" (18 вересня), азербайджанського "Карабаху" (23 жовтня) та французького "Сент-Етьєна" (11 грудня).

Харків'яни проведуть ігри у Львові проти турецького "Трабзонспора" (18 вересня), польської "Легії" (23 жовтня), бельгійського "Локерена" (11 грудня).

Важливо і те, що "Дніпру" доведеться зіграти перший матч Ліги Європи-2014/15 без глядачів - УЄФА покарала дніпропетровців за конфлікт вболівальників з виїзними фанатами гри кваліфікації Ліги Чемпіонів проти "Копенгагена" 30 липня.

Раніше повідомлялося, що дніпропетровці розраховували провести домашні зустрічі саме на "Дніпро-Арені", адже там команда отримала б додаткову мотивацію у вигляді глядацької підтримки. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі