"Дніпро" претендує на лідера грецького ПАОКа

Поділитися
© pn.mk.ua
Черговою трансферною метою дніпропетровського «Дніпра» став 24-річний португальський півзахисник Аделіно Вієрінья, який виступає за грецький ПАОК.
Черговою трансферною метою дніпропетровського «Дніпра» став 24-річний португальський півзахисник Аделіно Вієрінья, який виступає за грецький ПАОК.«Дніпро» серйозно налаштований здобути Вієрінью, але в контракті гравця прописаний пункт, згідно з яким португалець може залишити ПАОК за суму не менше ніж 15 мільйонів євро. Український клуб, знаючи про високу вартість Вієріньї, намагається знизити ціну, щоб потім зробити ПАОК офіційну пропозицію. Вієрінья вважається одним із найталановитіших гравців чемпіонату Греції, тому ПАОК не збирається відпускати свого лідера менше ніж за 15 мільйонів євро. Нагадаємо, що власник «Дніпра» Ігор Коломойський після першого кола чемпіонату України заявив, що виділить головному тренеру команди Хуанде Рамосу значний бюджет для посилення складу. Аделіно Вієрінья починав кар'єру у португальському «Порту», у ПАОК грає на позиції правого вінгера і в поточному сезоні забив сім голів у 21 матчі. Грецькі футбольні оглядачі впевнені, що в найближчому майбутньому Вієрінья отримає виклик до збірної Португалії.

За матеріалами Footy.com.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі