"Дніпро" зіграє з "Інтером" в ослабленому складі

Поділитися
"Дніпро" зіграє з "Інтером" в ослабленому складі "Дніпро" вирушив до Італії в ослабленому складі © football.ua
27 листопада дніпропетровська команда проведе 5-й матч у Лізі Європи, в якому може вирішитися подальша її доля в євротурнірі.

Мирон Маркевич не зможе розраховувати на найсильніший склад його команди у поєдинку Ліги Європи. З кількох причин одразу кілька провідних футболістів "синьо-біло-блакитних" не зможуть зіграти проти "Інтера" в Мілані.

З-за дискваліфікації в Італії не поїхав Роман Зозуля, а травма вивела з ладу центрального півзахисника Джабу Канкаву. Також не полетіли в Мілан лівофлангові гравці Младен Бартуловіч, Іван Стрініч і Володимир Польовий.

Судячи з усього, в матчі з "Інтером" Мирон Маркевич дасть шанс румунському легіонеру Олександру Владу. Втім, з позитивних моментів можна відзначити повернення в стрій бразильця Матеуса, який може зіграти як під нападником, так і на флангах. Принаймні, 99-ий номер "Дніпра" поїхав разом з командою в Мілан.

Нагадаємо, що після 4-х турів у групі F "Дніпро" займає останнє місце. Втім, в активі українців - 4 очки - стільки ж, скільки і в азербайджанського "Карабаху", а також французького "Сент-Етьєна". У паралельному матчі зустрінуться саме ці команди і в разі нічийного результату у "Дніпра" залишаться хороші шанси на вихід в плей-офф. Правда для цього Маркевичу і Ко необхідно брати в Мілані хоча б очко.

Читайте також: Ротань став рекордсменом "Дніпра"

У матчі 13-го чемпіонату Прем'єр-ліги ужгородська Говерла несподівано зупинила Дніпро в Дніпропетровську. Підопічні Мирона Маркевича зіграли внічию 1:1 і тепер відстають від "Динамо" на три очки у турнірній таблиці Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі