"Дніпро" втратив нападника Зозулю до кінця сезону

Поділитися
"Дніпро" втратив нападника Зозулю до кінця сезону Роман Зозуля отримав серйозну травму коліна
Лідер дніпропетровців у матчі збірної України проти Іспанії отримав травму хрестоподібних зв'язок і буде змушений лягти під ніж хірургів.

У матчі зі збірною Іспанії (0:1) форвард збірної України Роман Зозуля отримав пошкодження передньої хрестоподібної зв'язки колінного суглоба. Нагадаємо, що Зозуля був замінений на Артема Кравця ще в першому таймі.

Офіційний сайт "Дніпра" підтвердив інформацію про серйозне пошкодження свого футболіста, а також поінформував, що найближчим часом Зозуля відправиться на ще одне обстеження до Німеччини, після чого буде прооперований.

Терміни відновлення нападника будуть встановлені тільки після ще одного огляду та операції, проте очевидно, що після такої травми і оперативного втручання футболіст не зможе виходити на поле мінімум два місяці. А це означає, що нинішній сезон для Зозулю швидше за все завершено.

Нагадаємо, що за "Дніпро" Зозуля в сезоні-2014/15 забив 2 голи, зігравши при цьому майже 30 поєдинків. Також мовчав нападник і в матчах за збірну України.

Читайте також: Зозуля розповів, як судді завадили "Дніпру" випередити "Шахтар" в минулому сезоні

В матчі з Іспанією розсічення голови отримав Артем Кравець, який залишив поле після зіткнення з Серхіо Рамосом, однак динамівець не залишив розташування збірної. Йому наклали шви і цілком можливо, що він вийде на поле товариському поєдинку з Латвією, який відбудеться 31 березня у Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі