"Дніпро" втрачає очки з "Зорею", все більше віддаляючись від призових місць

Поділитися
"Дніпро" втрачає очки з "Зорею", все більше віддаляючись від призових місць Відчай футболіста "Дніпра" зрозуміти можна © football.ua
Дніпропетровці зіграли внічию 1:1 з командою, розгромленою раніше "Шахтарем" і "Динамо", і тепер можуть втратити не тільки срібло, але і бронзу чемпіонату.

У стартовий ігровий день 27-го туру чемпіонату України відбулося кілька цікавих поєдинків, які з часом можуть внести серйозні корективи в остаточну розстановку місць.

Так, "Дніпро" зіграв внічию 1:1 з "Зорею", і тепер ще більше ускладнив свої позиції в боротьбі з "Динамо" і "Металістом" за розподіл призових місць.

"Зоря", яка не могла забити протягом трьох матчів, агресивно почала гру на виїзді - завдяки активності бразильського форварда Данила дніпропетровці постійно перебували в жорстких умовах. Оборона "синьо-біло-блакитних" почала давати збої. А на 28-й хвилині і зовсім виявилася слабкою, коли Данило робив передачу на ворота, а вийшло, що м'яч, оминувши всіх влетів у сітку - 0:1. "Зоря" не зменшувала оберти, іноді проводячи досить перспективні контратаки.

У другому таймі "Дніпру" все-таки вдалося зрівняти рахунок - Євген Селезньов опинився в потрібний час у потрібному місці і добив м'яч у ціль. Коноплянка, який з'явився на полі після заміни, активізував дії своїх партнерів. Але, як і в матчі з "Динамо", дніпрянам не вистачало холоднокровності в завершальній стадії.

Поєдинок так і завершився внічию, а "Дніпро" втратив очки, і тепер ризикує залишитися зовсім без медалей. У будь-якому випадку, підопічні Хуанде Рамоса поки що відстають від "Динамо" і "Металіста" на 6 очок.

"Дніпро" - "Зоря" - 1:1 (0:1)

Голи: Селезньов, 60 - Данило, 28

"Дніпро": Шеліхов, Чеберячко, Стринич, Дуглас, Федецький, Олійник (Матеус, 77), Кобахідзе (Коноплянка, 64), Шахов (Калініч, 46), Кравченко, Жуліано, Селезньов

"Зоря": Сантіні, Шунич, Вернидуб, Гнатович, Каменюка, Галюза (Білий, 80), Любенович, Грицай, Чайковський (Хомченовський, 59), Худзік, Данило (Болі, 66)

Попереджені: Дуглас - Данило, Гнатович, Каменюка, Грицай, Сантіні.

Знов оступились "Карпати": здавалося підопічні Миколи Костова знайшли свою гру, впевнено обігравши 2:0 "Зорю" в попередньому турі. Але ні - в ключовому протистоянні весняної частини чемпіонату вони поступилися головному переслідувачу - ужгородській "Говерлі" - 1:2. Причому львів'яни в першому таймі відкрили рахунок, але не втримали перевагу.

Микола Костов, головний тренер "біло-зелених" у післяматчевому коментарі на телеканалі "Футбол" натякнув, що готовий покинути свій пост. А "Говерла" тепер відстає від львів'ян на чотири очки і має хороші шанси зберегти прописку в Прем'єр-лізі.

Завдяки перемозі над "Волинню" 2:0 донецький "Металург" покращив свої позиції в боротьбі за путівку в Лігу Європи. Правда і "Чорноморець" набрав три очки, перемігши на виїзді "Таврію" 3:1. Все вирішиться, швидше за все, в очній дуелі одеситів і донеччан, яка відбудеться в рамках 29-го туру 19 травня.

Нагадаємо, що 4 травня відбудеться центральний матч туру, в якому зустрінуться харківський "Металіст" і київське "Динамо".

Читайте також:

Ярмоленко пообіцяв, що "Динамо" впорається з тиском і виграє срібло

Румунські ЗМІ відправили Луческу в "Барселону"

"Шахтар" достроково завоював чемпіонство

"Волинь" вже в четвертий раз в історії зможе очолити легендарний тренер

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі