"Дніпро" відстояв нічию у нелегкому матчі з "Сент-Етьєном"

Поділитися
"Дніпро" відстояв нічию у нелегкому матчі з "Сент-Етьєном" "Дніпро" не переміг, але здобув одне очко у матчі з "Сент-Етьєном" © moskva.com
Дніпропетровська команда зуміла-таки набрати перше очко у груповому турнірі Ліги Європи. Втім, дніпряни в одному з епізодів зустрічі були близькі саме до перемоги.

Дніпропетровський "Дніпро" відстояв нічию в нелегкому матчі з "Сент-Етьєном" у другому турі групового турніру Ліги Європи.

На протязі всього поєдинку дніпропетровці, граючи не в кращому складі, відбивали прямолінійні атаки сопернника і все-таки зберегли свої ворота на замку.

В іншому матчі італійський "Інтер" розібрався з азербайджанським "Карабахом" 2:0 і закріпив лідерство у групі F.

"Дніпро" вийшов на поєдинок в досить цікавому поєднанні з Романом Зозулею на правому фланзі і без Євгена Коноплянки на протилежній бровці, а також з єдиним Ніколою Калінічем на вістрі атаки. Саме хорватський форвард і створив по суті єдиний небезпечний момент для "Дніпра": заробивши пенальті, він не зумів його реалізувати, і рахунок залишився нульовим.

багато В чому - завдяки вдалим діям Дениса Бойко, який не раз виручав свою команду. А коли на поле вийшов Євген Коноплянка, дніпряни активізувалися в атаці. Однак попереду в українців, як і раніше виникали вільні зони, тому французькі захисники легко вибирали позицію і накривали атаки опонента.

Як би там не було, але для "Дніпра" виїзну нічию після домашньої поразки від "Інтера" можна занести собі в актив. Очевидно, що італійці без проблем займуть перше місце в групі, а боротьба за другу путівку в плей-офф розгорнеться між "Дніпром" і французьким колективом.

"Сент-Етьєн" (Франція) - "Дніпро" (Україна) - 0:0

Нереалізований пенальті: Калініч (Д), 28 (воротар).

"Сент-Етьєнн": Рюффье, Салл, Клерк, Клеман, Коад (Корнье, 75), Лемуан, Перрен, Табани, Градель, ван Вольфсвінкель, Монне-Паку.

"Дніпро": Бойко, Мазух, Стрініч, Дуглас, Федецький, Кравченко, Канкава (Шахов, 80), Гама, Політило, Калініч (Коноплянка, 57), Зозуля (Селезньов, 73).

Покарання: Перрен, Салл - Зозуля, Федецький, Мазух, Шахов (попередження).

Додамо, що "Дніпро" лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги, випереджаючи донецький "Шахтар" на два очки.

Раніше повідомлялося, що київське "Динамо" здобуло другу перемогу у Лізі Європи, впевнено обігравши "Стяуа" 3:1. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі