"Дніпро" став неофіційним переможцем літнього міжсезоння

Поділитися
"Дніпро" став неофіційним переможцем літнього міжсезоння У тренувальних матчах Євген Селезньов забив найбільше © moskva.com
Українські колективи завершили підготовку до старту сезону-2014/15, який вперше в історії пройде за участю 14 команд.

Дніпропетровський "Дніпро" став найкращим серед команд Прем'єр-ліги України за результатами проведених у міжсезоння спарингів.

Підопічні Мирона Маркевича не зазнали жодної поразки у 9 матчах, набравши у них 93 відсотки очок - лише одного разу "синьо-біло-блакитні" зіграли внічию. При цьому команда забила у тренувальних матчах 42 голи і лише чотири рази дозволяла опонентам вражати свої ворота.

Другий результат показав донецький "Шахтар", який у 14 іграх перемагав 11 разів і тричі програвав. Найбільш значної поразки донеччани зазнали в заключній контрольній зустрічі, поступившись одному з лідерів французької Ліги 1 "Ліону" 1:4.

Примітно, що в літнє міжсезоння відразу чотири команди Прем'єр-ліги не відчули гіркоту поразок у спарингах. Крім "Дніпра" це "Говерла", "Іллічівець" і "Ворскла". Втім, тут слід враховувати і рівень команд, які протистояли українцям.

Київське "Динамо" у 9 матчах два рази розійшлося з опонентами миром, двічі програло і здобуло п'ять перемог.

З більш-менш серйозних суперників українців можна виділити грецький ПАОК, який обіграв "Дніпро" 1:0, все той же грецький "Олімпіакос" - з ним внічию 1:1 зіграло "Динамо", бельгійський "Андерлехт", з яким динамівці програли 1:2, французький "Бордо" - його обіграли "гірники" 2:1, а також вищезгаданий "Ліон".

При цьому найкращим бомбардиром в міжсезоння став Євген Селезньов, який забив 12 голів. За ним йде новачок "гірників" Олександр Гладкий - 8 точних ударів.

Нагадаємо, що сезон-2014/15 стартує 22 липня матчем за Суперкубок України-2014 між "Динамо" і "Шахтарем". 26 липня буде зіграно перший тур у чемпіонаті Прем'єр-ліги. !zn

Читайте також:

Суркіс розкритикував нову систему чемпіонату Прем'єр-ліги - у ній немає спортивного принципу

Шестеро гравців "Шахтаря" відмовилися повертатися в Україну

Луческу не планує посилювати склад "Шахтаря" в міжсезоння

Фоменко сподівається на своєчасний початок нового футбольного чемпіонату

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі