"Дніпро" проведе два домашні матчі Ліги Європи без глядачів

Поділитися
"Дніпро" проведе два домашні матчі Ліги Європи без глядачів "Дніпро-Арена" двічі прийматиме матчі без глядачів © stadiums.at.ua
Вболівальники не зможуть наживо побачити зустрічі з "Лаціо" і "Сент-Етьєном"

За підсумками жеребкування групового раунду Ліги Європи, яке відбулося 28 серпня, "Дніпро" зіграє з "Лаціо", "Сент-Етьєном" та "Русенборгом". Правда, дніпропетровські вболівальники побачать тільки одну з цих команд. Клуб покараний за поведінку вболівальників після матчу з "Наполі" в минулому сезоні.

"Два перші матчі граємо без глядачів, - сказав в коментарі Ua-football.com головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич, - Клуб про це повідомлено офіційно. Чи будемо подавати апеляцію? Не знаю. Це питання до керівництва клубу". Таким чином, при порожніх трибунах "Дніпро" зіграє з "Лаціо" (17 вересня) і "Сент-Етьєном" (22 жовтня). На матч з "Русенборгом" (10 грудня) вболівальники зможуть прийти.

Також Маркевич підкреслив, що "Дніпро" повинен виходити зі своєї групи, але команді потрібно ще підсилення. "Жереб сприйняв нормально. Він практично такий, як в минулому році, тільки замість "Інтера" - "Лаціо", а замість "Карабаху" - "Русенборг". Нормальний жереб, тому потрібно готуватися. Сам статус фіналіста Ліги Європи нас змушує мінімум вийти з групи. Але нам потрібно ще два-три гравці. Я б хотів, щоб в першу чергу вирішили проблему з лівим захисником", - сказав наставник "Дніпра" в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Відзначимо, що, за інформацією ЗМІ, дніпропетровців може підсилити ще один представник Коста-Ріки - 23-річний захисник національної збірної і "Ередіано" Кейнер Браун.

Читайте також: Гравець "Дніпра" Матеус зізнався, що відхилив вигідну пропозицію із Катару

Нагадаємо, раніше склад "Дніпра" поповнили Майкл Бабатунде, Даніло Соуза, Едмар та Джон Хайро Руїс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі