"Дніпро" обіграв "Сент-Етьєн" і вийшов в 1/16 фіналу Ліги Європи

Поділитися
"Дніпро" обіграв "Сент-Етьєн" і вийшов в 1/16 фіналу Ліги Європи "Дніпро" зумів у заключному поєдинку Ліги Європи обіграти "Сент-Етьєн" © moskva.com
Драматично розвивалися події у групі F: дніпряни відкрили рахунок у середині другого тайму і могли сподіватися лише на нічию в Баку. Але в певний момент ситуація ледь не стала проти української команди.

"Дніпро" таки спромігся виконати завдання-мінімум у сезоні, оформивши вихід в плей-офф: у Києві дніпропетровці обіграли "Сент-Етьєн" завдяки голу Артема Федецького, а в Баку "Інтер" звів унічию зустріч з "Карабахом", що і забезпечило представнику Україну заповітне місце в плей-офф.

Поєдинок у столиці розвивався досить вдало для "Дніпра", підопічні Мирона Маркевича продемонстрували бійцівські якості і не дали супернику розвернутися біля своїх воріт. Здавалося, що все йде до чергової нічиєї, але "Дніпро" витерпів і витиснув французів: Руслан Ротань пробив зі штрафного у поперечину, а Артем Федецький вміло зіграв на добиванні.

Наприкінці другого тайму "синьо-біло-голубі" мали два стовідсоткових моменти, щоб зняти всі питання про переможця, але якимось чином, м'яч не пройшов в ціль. А між тим, вже в доданий арбітром час матчу в Баку "Карабах" забив гол у ворота "Інтера". Однак суддя з Чехії не зарахував взяття цілі і поєдинок завершився 0:0.

"Дніпро" набрав сім очок і посів друге місце в групі. Першим фінішував "Інтер", в активі якого 12 залікових пунктів.

Груповий турнір

Група F

6-й тур

"Дніпро" (Україна) - "Сент-Етьєн" (Франція) - 1:0 (0:0)

Гол: Федецький, 66.

"Дніпро": Бойко, Федецький, Дуглас, Чеберячко, Влад, Зозуля (Бруну Гама, 67), Кравченко, Ротань(Політило, 88), Шахов (Матеус, 67), Коноплянка, Калініч.

"Сент-Етьєн": Рюффье, Теофіл Катрін, Перрен, Погба, Бризон (Табани, 83), Монне-Паці (Коад, 81), Лемуань, Дьоманде, Молло (Амума, 61), Градель, ван Волфсвинкель.

Попередження: Перрен, 36. Ван Волфсвинкел, 38. Зозуля, 48. Федецький, 53. Дуглас, 55. Монне-Паці, 65. Калініч, 90+5.

Суддя: Страхоня (Хорватія).

11 грудня. Київ. Стадіон НСК "Олімпійський".

Читайте також: Після програшу "Зорі" Маркевич запропонував будувати "Дніпро" заново

Після першого поєдинку між командами на полі французів Євген Коноплянка порівняв Сент-Етьєн з донецьким Металургом. Півзахисник пообіцяв, що на домашньому стадіоні його команда обов'язково обіграє "біло-зелених".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі