"Дніпро" не поспішає розлучатися з Коноплянкою

Поділитися
"Дніпро" не поспішає розлучатися з Коноплянкою "Дніпро" не відпускає Коноплянку © sevillafc.es
Дніпропетровський клуб не реагує на запропоновані "Севільєю" умови, щоб відпустити гравця вже зараз.

Євген Коноплянка поки не може стати повноцінним гравцем іспанської "Севільї". Його контракт з "Дніпром" закінчується 31 липня, і дніпропетровський клуб не поспішає розлучатися з виконавцем.

"Особиста угода Жені з "Дніпром" буде дійсна ще 25 днів. Тому вільним агентом в повному розумінні цих слів його не назвеш. Якщо б він ним був, питання було б знято вже зараз. Але в даний момент ми чекаємо резолюції з боку дніпропетровського клубу, - сказав батько футболіста Олег Коноплянка в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні", - "Дніпро" може відпустити гравця вже зараз. Тим більше, що існує конкретна сума компенсації, яку український клуб отримає від "Севільї" при такому розкладі. В даний момент ми чекаємо реакції на запропоновані іспанцями умови. На жаль, поки що ніякої реакції не надходить".

За словами Коноплянки-старшого, гравець хоче розлучитися з клубом по-людськи, але доводиться чекати 1 серпня: "Між нами існувала джентльменська домовленість, що все так і станеться. Образно кажучи, нам запалили зелене світло, але коли ми стали переходити дорогу, світлофор раптово перемкнувся на жовтий. 1 серпня зелений запалиться знову. Але в цьому випадку постраждають усі зацікавлені сторони: і "Дніпро", і "Севілья", і сам футболіст. Хочеться вірити, що цього не станеться".

Крім того, Олег Коноплянка наголосив, що керівництву "Дніпра" вже передали дані з приводу "винагороди" для клубу за майбутній перепродаж гравця. Його розмір прописаний в контракті, який запропонувала "Севілья". До речі, за словами батька футболіста, фінансові умови, озвучені іспанцями, близькі до тих, які були у Євгена в "Дніпрі".

Нагадаємо, що Коноплянка досяг домовленості з "Севільєю" і вже пройшов медогляд, але поки не поставив підпис під угодою. Новий сезон для переможця Ліги Європи розпочнеться 11 серпня матчем за Суперкубок УЄФА проти "Барселони".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі