"Дніпро" хоче розтягнути виплату боргів на п'ять років

Поділитися
"Дніпро" хоче розтягнути виплату боргів на п'ять років Маркевичу не сподобалася пропозиція керівництва "Дніпра" © ФК Днепр
Відбулася зустріч керівництва дніпропетровського клубу з командою.

Сьогодні, 16 травня, генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко і виконавчий директор Андрій Русол зустрілися з тренерським штабом і футболістами команди, щоб вирішити питання про реструктуризацію заборгованостей.

Головний тренер Мирон Маркевич заявив, що власник клубу Ігор Коломойський запропонував погасити борги за п'ять років, а команда взяла час на роздуми.

"Те, що нам сказали Русол і Стеценко, - нам це неприємно. Так, вони говорили про погашення боргів протягом п'яти років. Чи може "Дніпро" бути оголошений банкрутом, якщо досягти компромісу не вдасться? Ну так нам на зборах сказали. Ми висунули свою позицію - щоб нам відразу віддали половину того, що нам повинні за ці 10 місяців. На це ми згодні - і футболісти, і тренери. Йдемо назустріч, щоб "Дніпро", не дай Бог, не зник. Будуть ще зустрічі? Не знаю. Я їду відпочивати у Трускавець", - сказав Маркевич.

Раніше повідомлялося, що бюджет "Дніпра" може бути істотно скорочений, а команду покине більшість її лідерів.

Нагадаємо, раніше "Дніпро" був виключений з єврокубків на один сезон через заборгованість клубу перед тренерським штабом Хуанде Рамоса. При цьому клуб може бути позбавлений атестата на наступний сезон, якщо дана проблема не буде вирішена.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі