Дії міліції на стадіонах змусили ультрас українських клубів написати лист Авакову

Відео
Поділитися
Дії міліції на стадіонах змусили ультрас українських клубів написати лист Авакову Міліція розмахувала кийками в Миколаєві та Кіровограді © ultras.org.ua
Уболівальників цікавить, чи відповідала робота міліції ступеню небезпеки на стадіоні, а також чи були відкриті дисциплінарні провадження стосовно правоохоронців.

За слідами конфліктів між міліцією та фанатами, які відбулися минулих вихідних у Миколаєві та Кіровограді, українські ультрас написали лист міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. Вболівальників обурило те, що правоохоронці били людей на стадіонах під час матчів 1/16 Кубку України.

У листі ультрас задали Авакову кілька запитань. При цьому підкресливши, що відсутність відповіді буде сприйнято як особисте схвалення міністром дій, які були здійснені його підлеглими.

Ось питання, які містяться в листі:

1) За яких умов працівники Вашого міністерства мають право входу на територію стадіону, і хто дав їм право порушувати встановлену процедуру?

2) Переглянувши відео, яке додається, чи вважаєте Ви, що робота всіх співробітників міліції на цьому відео відповідає ступеню суспільної небезпеки ситуації?

3) Оцініть ці "витвори мистецтва" (дивіться фото з синцями), які залишили Ваші співробітники, з точки зору інструкції щодо застосування спецзасобів. Чи має право працівник міліції використовувати ПР таким чином?

ultras.org.ua

4) Зі спілкування співробітників міліції між собою нам стало відомо, що багато з них служили у "славнозвісному" підрозділі "Беркут". Скажіть, хто дав розпорядження залучити саме їх?

5) Якщо ви, користуючись у тому числі оперативним відео, а не тільки наданим нами, знайдете порушення з боку Ваших підлеглих, ми б хотіли знати кількість дисциплінарних проваджень, відкритих за цими фактами.

Відео з Миколаєва. Увага - відео містить ненормативну лексику!

Відео з Кіровограду

Підписалися під листом ультрас клубів "Металіст", "Карпати", "Дніпро", "Чорноморець", "Динамо", "Шахтар", "Волинь", "Металург" (Запоріжжя), "Ворскла", "Олександрія", "Сталь".

Читайте також: Польські фанати на матчі з "Зорею" закидали поліцію фаєрами і ображали Бандеру і Україну

Нагадаємо, у Кіровограді міліція використовувала по відношенню до фанів "Карпат" кийки і сльозогінний газ. Ті, в свою чергу, завдали шкоди стадіону, зламавши сидіння і зіпсувавши бігові доріжки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі