Дискваліфікований воротар "Шахтаря" зізнався, що його клуб не "особливо захищав його"

Поділитися
Дискваліфікований воротар "Шахтаря" зізнався, що його клуб не "особливо захищав його" "Шахтар" за Рибку не боровся
Голкіпер Олександр Рибка втратив шанси на скасування покарання, однак вже думає про відновлення кар'єри.

Колишній воротар "Шахтаря" і "Динамо", який був дискваліфікований в минулому сезоні за вживання заборонених препаратів, зізнався, що шансів на скасування його покарання практично не було, тим більше, що представники "Шахтаря" не робили особливих зусиль.

"Моєю справою в УЄФА і CAS займався адвокат, якого наймав "Шахтар". Цей же чоловік займався "справою Матузалема". Обидві інстанції були програні", - розповів Рибка в інтерв'ю "Известиям".

"Після цього, коли ми своїми силами продовжували боротися і пішли в швейцарський трибунал, я зрозумів, що мене особливо ніхто не захищав. Представники CAS сказали мені це в очі! Проблема була в тому, що в Спортивному суді ми мали право говорити тільки за процедурою, не більше. Шанси були мінімальними, але ми йшли до кінця, намагаючись щось виправити".

Зараз Рибка тренується разом з київським "Арсеналом" і не виключає можливості продовжити кар'єру в одному з європейських клубів.

З січня 2014 я вже можу грати. Навіть при негативному збігу обставин вже в середині наступного чемпіонату я знову зможу виходити на поле. Мені всього 25 років! Я впевнений у собі і не сумніваюся в своїх силах", - зазначив український голкіпер.

"Мій менеджер постійно працює в цьому напрямку, і варіанти вже є. У Європі хочуть спробувати свої сили всі, і я не виняток".

Нагадаємо, що в серпні 2012 року Рибка відмовився підписувати новий контракт з "Шахтарем", а трохи пізніше в пресі з'явилася інформація, що на нього розраховує "Дніпро". Втім, воротар спростував ці чутки.

Всього в чемпіонаті України у складі "Динамо", "Оболоні" і "Шахтаря" Олександр Рибка провів 55 матчів. Також у двох іграх голкіпер надягав форму збірної України. !zn

Читайте також:

Прокуратура займеться перевіркою боргів футбольного клубу "Оболонь"

Екс-голкіпер "Шахтаря" Рибка тренується з київською "Оболонню"

Колишній тренер "Ворскли" подав до Європейського суду на свою команду

Директор об'єднаного чемпіонату Газзаєв підтвердив фінансові складнощі у своєму клубі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі