«Динамо» вирвало перемогу в «Кривбаса» на останніх хвилинах матчу (відео)

Поділитися
© Sport.ua
У складі «Динамо» в грі з «Кривбасом» дебютували три новачки: бразилець Раффаель, аргентинець Рубен і нігерієць Тайво. Але переможний гол на останніх хвилинах забив лідер команди Андрій Ярмоленко після красивого пасу Артема Мілевського.

Київське "Динамо" виграло перемогу в криворізького "Кривбасу" в матчі четвертого туру української прем'єр-ліги з рахунком 1:0.

У складі київської команди в цьому матчі з'явилися вісім нових гравців, у порівнянні з поєдинком Ліги чемпіонів з "Фейєноордом", включаючи новачків бразильця Раффаеле, аргентинця Рубена і нігерійця Тайво.

Проте перший тайм пройшов практично без моментів у виконанні обох команд. Після перерви "Кривбас" мав кілька можливостей відкрити рахунок у матчі.

На 68-й хвилині Бабатунде пробивав у дальній кут після передачі Канкави, але м'яч прокотився поруч з динамівської штангою. Через шість хвилин Дедечко пробив здалеку, а його удар відбив голкіпер "Динамо" Коваль.

На 76-й хвилині кращий шанс відкрити рахунок у цій грі прогавили кияни: навіс Тайво знайшов голову Ідейе, удар якого з лінії воріт дивом відбив воротар "Кривбасу" Штанько.

Переможний гол "Динамо" забив на 86-й хвилині, коли Мілевський закинув м'яч у штрафний майданчик на Ярмоленка, а той дотиком на випередження переграв Штанько і закотив м'яч у ворота.



Підсумок другої зустрічі вчорашнього ігрового дня між Говерлою - Зорею вирішив один 11-метровий.

Говерла - Зоря 0:1 (Ліпартія 84 пен.) після чотирьох ігор Зоря з 9 очками - серед лідерів, а Говерла - з нулем балів. !zn

Читайте також:

«Динамо» перемогло «Фейєноорд» в Києві (відео)

«Динамо» посилиться бразильським півзахисником з Бундесліги

Захисник «Мілана» перейшов в «Динамо»

На пост президента Федерації футболу України претендує один Коньков

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі